Tέλος η χρονιά και για Καλογέρη

Έστω και με πολύ άγχος ο Άρης κατάφερε στο παιχνίδι με την Καβάλα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά δεν κατάφερε να περάσει… αλώβητος το τελευταίο εντός έδρας εμπόδιο.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα οι παίκτες του Άρη ήταν αρκετά προσεκτικοί και με εξαίρεση τον Καλογέρη δεν είδε κανείς άλλος την κίτρινη κάρτα του Αθηναίου ρέφερι, Παπαγεωργίου.

Πόι και Καπνίδης που βρισκόντουσαν στο όριο με έξι και τρεις κίτρινες κάρτες αντίστοιχα θα δώσουν κανονικά το “παρών” στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην Ελευθερούπολη, όπως το “παρών” θα δώσει και ο Παπαδόπουλος, εφόσον έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός αποστολής.

Δεν τα κατάφερε όμως o Καλογέρης που με αυτή την κάρτα που αντίκρισε συμπλήρωσε τις τέσσερις κάρτες και θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Σίγουρη η απουσία και του Νίκου Γεωργιάδη, που έλειψε και από το παιχνίδι με την Καβάλα στο οποίο εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες).

To Top