Μονακό: Προσηλωμένος και ταπεινός ο Τσουαμενί

Ο Ορελίν Τσουαμενί αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2020 στη Μονακό, μετρώντας 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο νεαρός άσος, παραμένει ταπεινός, προσγειωμένος και προσηλωμένος στην ομάδα και στους στόχους του.

«Εχω στόχους, όνειρα και την επιθυμία να παίξω στους καλύτερους συλλόγους και να κατακτήσω τίτλους. Θέλω να με θυμούνται για θετικά πράγματα. Θέλω να αφήσω ένα σημάδι. Δεν είναι μόνο να παίζω ποδόσφαιρο, να κερδίζω χρήματα, τίτλους εδώ κι εκεί και μετά να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου.

Δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου ως ένας παίκτης μεσαίου επιπέδου και να με ξεχάσουν. Οταν άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο στο Μπορντό, αναρωτιόμασταν ήδη κάθε καλοκαίρι, εάν θα πήγαινα σε ένα πιο… πολυτελές κλαμπ. Το 2018 τα ΜΜΕ μιλούσαν ήδη για Γιουβέντους και Μίλαν.

Ξέρω βεβαίως, ότι η αλήθεια του Οκτωβρίου δεν είναι απαραίτητα και αυτή του Ιουνίου. Εάν αρχίσω να σκέφτομαι ότι θα φύγω, θα φανεί κατευθείαν στο γήπεδο. Δεν είναι το πρωτοσέλιδο της Marca που θα μου επιτρέψει να κάνω κορυφαίους αγώνες.

Δεν είναι βιοποριστικό το ζήτημα. Αλλά είναι ο κόσμος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η ποδοσφαιρική επιχείρηση. Μιλούν για εμένα σήμερα και αύριο θα μιλούν για κάποιον άλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Τσουαμενί.

To Top