ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος για τον Άρη η ανάγκη βελτίωσης της αποτελεσματικότητάς του

Ομάδα που δημιουργεί τις συνθήκες για το γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια δείχνει πως υστερεί σε ορισμένα ματς, όπως αυτό της Νέας Σμύρνης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο φετινός Άρης είναι μία ομάδα που καταγράφει πολλές τελικές προσπάθειες σε έναν αγώνα, όμως δεν έχει πετύχει τα γκολ που θα έπρεπε. Αν ήταν πιο αποτελεσματικός, τότε σίγουρα θα είχε μία διαφορετική θέση αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα.

Ένα γκολ, ανά 7.4 τελικές προσπάθειες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα! Συνολικά οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πετύχει 14 γκολ σε 104 τελικές προσπάθειες! Έχουν δύο λιγότερες τελικές, από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Ομάδες όπως ο Αστέρας, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ έχουν μέχρι στιγμής μέσο όρο, ένα γκολ ανά 5 με 5.5 περίπου τελικές προσπάθειες.

Έχουν δεχθεί παράλληλα 10 γκολ και παρότι διαθέτουν την 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μαζί με Ξάνθη και ΟΦΗ, πίσω από Ολυμπιακό, αρκετοί βαθμοί έχουν κάνει… φτερά από νωρίς.

Κι αυτό, γιατί υπήρξαν παιχνίδια, όπως αυτό της Νέας Σμύρνης που αν υπήρχε περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να φύγει με το “τρίποντο”, ακόμα κι αν δέχθηκε γκολ από τον αντίπαλο που έπαιζε με 10 παίκτες.

Για την ιστορία, στο συγκεκριμένο ματς, ο Άρης είχε συνολικά 16 τελικές προσπάθειες, πέτυχε ένα γκολ και είχε δύο δοκάρια…

To Top