ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος για τον Άρη, κόντρα στην Λάρισα, η δεύτερη σερί νίκη στην Super League! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από την εκτός έδρας επικράτησή του επί του Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο και σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports2), υποδεχόμενος την Λάρισα για την 19η αγωνιστική, θέλει το δεύτερο σερί “τρίποντο”!

Η άσχημη παρένθεση των τριών συνεχόμενων απωλειών, με την ισοπαλία στον ΠΑΣ και τις ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχει κλείσει οριστικά, με τον επόμενο στόχο του Άρη να είναι ένα νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης σήμερα απέναντι στους Θεσσαλούς, που θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια.

O Άρης είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς σε 18 αγώνες, ενώ η ΑΕΛ είναι στην 13η και προτελευταία θέση της Super League, με μόλις 8 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Με όλα του τα “όπλα” θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΛ ο Άρης. Ο Απόστολος Μάντζιος ανακοίνωσε 21 ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι, με την επιστροφή των Χαβιέ Ματίγια και Γιοάν Μπεναλουάν από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα.

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Η ΕΠΟ άλλαξε διαιτητή στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ και αντί του Αριστομένη Κουτσιαύτη που αρχικά είχε οριστεί, θα τον διευθύνει ο Στέφανος Κουμπαράκης. Θα έχει βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη (Καστοριάς) και Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας).

Στο VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) με AVAR τον Δημήτρη Σαμοϊλη (Αθηνών) και παρατηρήτης ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

 

To Top