ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ (PRESSARIS LIVE-19:30

H ώρα για την επιστροφή στις νίκες έφτασε για τον Άρη! Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν σήμερα στις 19:30 τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” (PRESSARIS- LIVE) με την απόδραση του “τρίποντου” να μοιάζει μονόδρομος.

Ο Άρης μετράει την επιστροφή του Λούκας Μπράμπετς, ενώ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φαμπιάνο που είναι τιμωρημένος.

Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζιο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.

Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να βρουν τον δρόμο για τη νίκη, σπάζοντας το αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών και ανακτώντας τον βαθμολογικό και ψυχολογικό τομέα. «Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στον ψυχολογικό τομέα, είναι κάτι που το δουλεύουμε καιρό. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Η ψυχολογική διάθεση, όμως, φτιάχνεται μόνο με τις νίκες! Το ίδιο ισχύει και τώρα. Κάθε μέρα, πάντως, σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε» δήλωσε το το παιχνίδι ο ατζέντης του παίκτης, ένα γενικά δύσκολο περιβάλλον”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόλης Τερζής.

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στον ΟΦΗ μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Άρη καθώς ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αποστόλη Διαμαντή που προσβλήθηκε από ίωση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Η απουσία του έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς στο ίδιο παιχνίδι θα λείπει ο Πασαλίδης λόγω καρτών με αποτέλεσμα να υπάρχει λειψανδρία στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα ο Χουάν Νέιρα έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς με την πρώτη διάγνωση ν’ αναφέρει ότι υπέστη θλάση.

Την 21μελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Diousse, Yohou, Perea, Mellado, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Phellype, Gronning, Dicko, Dju.

 

 

 

To Top