ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος η νέα νίκη για τον Άρη με την Λαμία στην αυλαία του 2023 (17:00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με ψυχολογία από τη νίκη επί του ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή, αλλά αναγνωρίζοντας την ανάγκη να είναι πιο αποτελεσματικός υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα (17:00) την Λαμία για την 15η αγωνιστική…

Στόχος; Η νέα νίκη η οποία αποτελεί μονόδρομο για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του μέσα στο 2023 και να μπει με 26 βαθμούς στον δύσκολο Ιανουάριο, των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στην ομάδα των κιτρινόμαυρων δεν υπάρχουν. Οι απουσίες είναι οι γνωστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγίδης, Φεράρι (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, ενώ παραμένει τραυματίας), Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς (τραυματίες), ενώ εκτός έμεινε και ο Ντουκουρέ μαζί με τους Δεληζήση, Σγούρο.

Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα Βερστράτε, Ζουλ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος.

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε για μια ακόμη φορά στην ανάγκη να γίνει πιο αποτελεσματική η κιτρινόμαυρη ομάδα και να “τελειώσει” την υπόθεση νίκη χωρίς να κινδυνέψει. “Το γκολ δεν είναι εύκολη υπόθεση κι έχει να κάνει και με την ψυχολογική διάθεση του ποδοσφαιριστή. Έχει να κάνει με τη σωστή απόφαση, που πρέπει να πάρει. Το σημαντικό, όμως, είναι να δημιουργείς. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δημιουργήσαμε αρκετά. Ευελπιστούμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο και να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις καταστάσεις. Ειδικά με το ξεκίνημα του νέου έτους, που έχουμε αγώνες συνέχεια!”, όπως είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

Η Λαμία προέρχεται από πέντε αγώνες χωρίς νίκη, με μόλις μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Ο Λεωνίδας Βόκολος μετρά αρκετές απουσίες αλλά είδε τον Κρίστοφερ Νούνιες να επιστρέφει στη διάθεσή του. Από την άλλη οι Πάβλοβετς, Μούλα και Τσιλιανίδης παρέμειναν εκτός ενώ μαζί τους έμειναν και οι Τζανετόπουλος, Σαντάνα, και Μαρτίνεθ.

Από εκεί και πέρα η αποστολή είναι: Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Βασιλαντωνόπουλος, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Κοντονίκος, Τερεζίου, Τσούκαλος, Ακούνια, Λόνγκο.

Διαιτητές: Βάτσιος (Παπαδάκης, Διαμαντής, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Φωτιάς, Μπουξμπάουμ)

To Top