«Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη. Πρέπει να το πιστέψει…»

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε για τη δυσκολία του αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα στον Άρη και στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ σχολίασε και τις μεταγραφικές κινήσεις, που θα πρέπει να κάνουν οι «κίτρινοι».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, για τον Άρη, όμως, είναι μονόδρομος η νίκη. Αν δεν κερδίσει, μένει πολύ πίσω. Θα δούμε ένα παιχνίδι πολύ μαχητικό, ο Άρης δεν έχει κάνει νίκη ακόμα στην έδρα του. Ο Απόλλων το τελευταίο διάστημα με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδειξε πως κάτι κινείται. Έκανε μεταγραφές, πήρε σημαντικά αποτελέσματα και δείχνει πως μπορεί να το παλέψει. Αν ο Άρης θέλει να πάρει το παιχνίδι, πρέπει να μπει δυναμικά από τα πρώτα λεπτά και να το πιστέψει».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Ο Άρης ήταν από τις ομάδες που χρειαζόταν πάση θυσία ενίσχυση, περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Αν δεν ενισχύσει σωστά την ομάδα, τότε θα υπάρχει πρόβλημα στον δεύτερο γύρο. Δεν το λέω μόνο εγώ, το λέει όλος ο κόσμος. Παίκτες όμως ο Παπαστεριανός και ο Βλαχοδήμος πρέπει να έρθουν στην Θεσσαλονίκη, γιατί κυρίως αγωνίζονται σε θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί ο Άρης».

Για να καταλήξει: «Απόλλων και Άρης έχουν ίδιους στόχους και γι΄ αυτό θα πρέπει ο Άρης να κερδίσει. Αν δεν κερδίσει, θα υπάρξει απογοήτευση από πολύ νωρίς, αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αυτό το τονίζω. Μην πάει κανείς στο Χαριλάου με την ιδέα ότι ο Άρης θα κερδίσει εύκολα».

To Top