ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μονόδρομος” η προετοιμασία στην Ελλάδα για τον Άρη λόγω ειδικών συνθηκών

Ο Άρης ετοιμάζεται για την επιστροφή στην δράση και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά παράλληλα βλέπει και την επόμενη σεζόν. Μεταγραφικά και προετοιμασία είναι στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας των ανθρώπων της ομάδας.

Στον Άρη έχουν ρίξει το βάρος στην… απελευθέρωση από το ban, στις ανανεώσεις και τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Σε ότι αφορά το “χτίσιμο” αυτής εκ των πραγμάτων και λόγω των… ειδικών συνθηκών η προετοιμασία αναμένεται να γίνει επί ελληνικού εδάφους.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα:

1. Οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος Ιουλίου, οι διακοπές προβλέπονται το πολύ δυο βδομάδες και στην συνέχεια μέσα Αυγούστου μίνι προετοιμασία για την νέα σεζόν που θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

2. Οι μετακινήσεις στο εξωτερικό και χρονικά δεν θα έχουν να προσφέρουν πολλά, ενώ υπάρχει και μια σειρά περιοριστικών μέτρων που καθιστούν πολύπλοκη μια τέτοια επιλογή.

3. Σε μια τέτοια περίεργη και με πρωτοφανείς συνθήκες μετάβαση από την μια σεζόν στην άλλη, κάτω από την απειλή μιας νέας καραντίνας και όλων όσων βίωσαν οι πάντες τις προηγούμενες μέρες, καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη για το εξωτερικό.

Η προετοιμασία στην Ελλάδα μοιάζει με “μονόδρομο”. Όταν πέσει η αυλαία της σεζόν θα ασχοληθούν με το θέμα της προετοιμασίας και θα εξετάσουν τις επιλογές των προπονητικών κέντρων που έχουν επί ελληνικού εδάφους.

Τρία Πέντε Πηγάδια, Καρπενήσι, Πήλιο είναι οι βασικές επιλογές. Στην τελική απόφαση ίσως παίξουν ρόλο και τα φιλικά τα οποία θα επιτρέψει η κάθε περιοχή.

To Top