“Μονόδρομος οι ακαδημίες, να υπάρχει αξιοκρατία στις επιλογές”

Ο Αριστοτέλης Ναούμ που ανήκει στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών του Άρη μίλησε για την χθεσινή πρώτη συνάντηση των παικτών.

Σε δηλώσεις του στον “Αρένα” αρχικά είπε:

«Μιλήσαμε μέσα στο καλοκαίρι με την ΠΑΕ και συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει από φέτος τουλάχιστον να υπάρχει μία ροή. Να έχουν οι ομάδες δηλαδή έναν συνδετικό κρίκο για να μπορούμε να ελέγχουμε την μετάβαση των ποδοσφαιριστών. Χθες ήταν η πρώτη συνάντηση και σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία. Ξεκινήσαμε μία ειλικρινή σχέση που θα στηριχθεί στις πληρωμές των γονιών» και πρόσθεσε: «Αυτό συμφωνήσαμε και χθες αλλά κυρίως θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητές και μετά επαγγελματίες. Ο στόχος είναι να υπάρχει αξιοκρατία στις επιλογές και να καταφέρουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Όπως και σε όλα τα θέματα το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο θέμα. Περιμένουμε κάποιες χορηγίες από κάποιους Αρειανούς».

Και κατέληξε: «Οι ακαδημίες είτε μας αρέσει είτε όχι είναι μονόδρομος. Από εκεί θα στελεχωθούν οι ομάδες και έπειτα αν μπορούν να πάνε και στο εξωτερικό και να φέρουν λεφτά στην ομάδα».

To Top