ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μορόν: “Νίκη με Παναθηναϊκό για τη φανέλα μας, θέλω κι άλλα γκολ!”

Κριτική έκανε ο Λορέν Μορόν στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, στο πλαίσιο των δηλώσεών του για τον αυριανό (7/4) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που προηγήθηκε (3/4) στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Όπως τόνισε ο Ισπανός φορ, τέτοια απόδοση σε παιχνίδι οι “κίτρινοι” δεν πρέπει να έχουν ποτέ ξανά. Επιπλέον, δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη που του παρέχουν όλοι μέσα και γύρω από την ομάδα για να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Όσα είπε στη Nova:

Αρχικά, ερωτώμενος τι άφησε στην ομάδα του η ήττα από τον Ολυμπιακό απάντησε: “Μας πόνεσε πολύ όλους… Δεν είχαμε την αγωνιστική συμπεριφορά που έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να το αφήσουμε πίσω μας κι ελπίζουμε να μην επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση. Το καλό είναι ότι ακολουθεί άμεσα ένα ντέρμπι, στο οποίο ευελπιστούμε ότι θα αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας”.

Στην ερώτηση αν έχει αλλάξει τη διάθεση των παικτών του Άρη αυτή η ήττα, τόνισε: “Όχι, δεν έχει αλλάξει τη διάθεσή μας. Το μόνο χρήσιμο από αυτή την ήττα, πάντως, είναι ότι μας έδειξε τη νοοτροπία που πρέπει να έχουμε στο επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να είναι διαφορετική. Αυτές οι ήττες είναι χρήσιμες, όταν σε βοηθούν να καταλάβεις ότι πρέπει να δουλεύεις περισσότερο στα παιχνίδια”.

Σχετικά με το ποια πρέπει να είναι η εμφάνιση των “κίτρινων” κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαρος: “Οπωσδήποτε να συνεχίσουμε από εκεί που βρισκόμασταν πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο το πρόσωπο που δείχναμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο ερχόμενος αντίπαλος είναι ο έτερος φιναλίστ του Κυπέλλου κι αν ως εκ τούτου σχετίζονται τα δύο παιχνίδια, ήταν αρνητικός: “Ο τελικός θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Οπωσδήποτε θέλουμε τη νίκη, όπως τη νίκη θέλει κι ο Παναθηναϊκός για τους δικούς του λόγους, οπότε θα γίνει ένας ωραίος αγώνας. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρόβα τζενεράλε εν όψει τελικού. Είναι άλλοι οι στόχοι στον αγώνα της Κυριακής. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, αλλά θέλουμε το τρίποντο για τη φανέλα μας και τον κόσμο μας”.

Όσο για το πώς πρέπει ο Άρης να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι ήταν κατηγορηματικός: “Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Πρέπει να βγούμε με το σκεπτικό ότι θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς”.

Η συζήτηση πήγε στην προσπάθεια που κάνει να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και στο ότι όλοι στην ομάδα του εύχονται να πιάσει αυτόν το στόχο. Επί τούτου είπε: “Είμαι ευγνώμων σε όλους στον Άρη για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και για τα θετικά μηνύματα που μου δίνουν! Θα παλέψω κι ελπίζω να πετύχω, να βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Όταν έχεις τη στήριξη όλου του κόσμου είναι πιο εύκολο!”

To Top