ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μορόν: “Χαρούμενος που ήρθε ο Ανσαριφάρντ, μπορούμε να παίξουμε μαζί και οι δυο”!

Ο Λορέν Μορόν διανύει την πιο παραγωγική επαγγελματική χρονιά του φορώντας τη φανέλα του Άρη. Με το γκολ του κόντρα στον Βόλο έφτασε στα 14 σε σύνολο 27 αγώνων (Super League, κύπελλο και Ευρώπη) και σε περίπου 2.170 αγωνιστικά λεπτά. Ουδέποτε στην καριέρα του είχε φτάσει σ’ αυτόν τον αριθμό τερμάτων σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει ακόμη κι όταν έρχεται η στιγμή που χάνει ευκαιρίες όπως αυτή που έχασε με την ομάδα της Θεσσαλίας, όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ3: “Η νοοτροπία μου είναι να μην το βάζω κάτω, ακόμη κι όταν χάνω ευκαιρίες, όπως αυτές που… δεν χάνονται, εγώ συνεχίζω. Πάω στην επόμενη και προσπαθώ και το απέδειξε στη φάση που μπόρεσα να σκοράρω”.

Στο παιχνίδι με τον Βόλο, σκόραρε για πρώτη φορά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα του Άρη. Ο Μορόν όταν ρωτήθηκε σχετικά με την παρουσία του Ιρανού φορ απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Είναι καλό που σκόραρε και ο Ανσαριφάρντ. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ. Το έχουμε συζητήσει με τον προπονητή και μπορούμε να παίξουμε μαζί και οι δυο επιθετικοί μπροστά.

Είναι πολύ ευχάριστο για μένα…”.

To Top