Μουνάφο: “Ο Άρης είναι ομάδα με ποιότητα και κόσμο”

Ο Χουάν Μουνάφο παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον Άρη και τόνισε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο γύρο. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των κιτρινόμαυρων και του κόσμου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είναι ένα γήπεδο που δυσκολευόμαστε πολύ τα τελευταία χρόνια, ο Άρης είναι ομάδα με ποιότητα και κόσμο, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τα πρώτα λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αν πηγαίναμε με 0-0 μπορεί να ήταν αλλιώς, να αλλάζαμε τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε, βάλαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο αλλά συνεχίζουμε”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια στο “Κ. Βικελίδης”: “Είναι δύσκολο γήπεδο, έχουν και τον κόσμο δίπλα τους, εμείς δυσκολευόμαστε παραπάνω τα τελευταία χρόνια και παίρνουμε λίγους βαθμούς εδώ αλλά συνεχίζουμε. Μπορούμε και εμείς να κάνουμε δυνατή την έδρα μας”.

Για το τι λείπει από τον Αστέρα: “Το γκολ μας λείπει, στα προηγούμενα παιχνίδια μας βγήκαν όλα, πρέπει να κρατάμε το μηδέν, αν το έχεις αυτό τότε μέχρι το τέλος θα βρεις μία ευκαιρία για να πάρεις το παιχνίδι”.

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας: “Είχαμε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, μένουμε κοντά στο στόχο μας που είναι τα play-off και σίγουρα θα κάνουμε έναν καλύτερο γύρο”.

Για το αν μπορεί ο Αστέρας να παίρνει βαθμούς από τις ομάδες που είναι πιο κάτω στη βαθμολογία ώστε να ανέβει: “Σίγουρα θα το πετύχουμε, είναι ένας δύσκολος δρόμος αλλά στον δεύτερο γύρο έχουμε πολλά παιχνίδια για να πάρουμε στην έδρα μας. Νιώθω ότι η ομάδα πάει καλύτερα, θα συνεχίσουμε σε καλό δρόμο για να μην χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας και θα πάμε καλά”.

Για τη πολύχρονη παρουσία του στη Super League: “Σίγουρα έχω παίξει με πολλούς παίκτες αντίπαλος, ειδικά με αυτούς που είμαι από την ίδια χώρα, είναι ωραίο να τα δίνεις όλα, το 100% σε κάθε παιχνίδι”.

To Top