Μουντιάλ 2022: Από 170 ευρώ έως 5.000 ευρώ η διαμονή στο Κατάρ

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο οπαδοί αναμένεται να φτάσουν στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022, με τη διαμονή στη χώρα της Μέσης Ανατολής να ξεκινά από 170 ευρώ και να φτάνει μέχρι και 5.000 ευρώ στα υπερπολυτελή ξενοδοχεία.

Στον κόσμο της αγοράς και της οικονομίας οι όροι προσφορά και ζήτηση είναι αλληλένδετοι. Κάπως έτσι, η χαμηλή προσφορά των ξενοδοχειακών μονάδων στο Κατάρ σε αντίθεση με την υψηλή ζήτηση οδήγησε στην εκτόξευση των τιμών.

Η χώρα της Μέσης Ανατολής που διοργανώνει το Μουντιάλ 2022, το οποίο θα εκκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 1,5 εκατομμύρια φιλάθλους από όλες τις χώρες.

Άνθρωποι απ’ όλον τον κόσμο θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, λόγω της μεγάλης αναντιστοιχίας στην προσφορά και τη ζήτηση.

Εξαιτίας της μεγάλης ανάγκης καταλυμάτων το Κατάρ δημιούργησε καμπίνες-κοντέινερ, στις οποίες μπορούν να μείνουν οι φίλαθλοι με 170 ευρώ την ημέρα, ενώ η πιο ακριβή κοστίζει 350 ευρώ.

Την ίδια στιγμή ένα βράδυ στο Κατάρ μπορεί να κοστίσει μέχρι και 5.000 ευρώ, με το ξενοδοχειακό συγκρότημα, W Doha Hotel & Residence, να είναι το πιο ακριβό.

To Top