ΜΠΑΣΚΕΤ

Μουράτος: «Γνωρίζουμε τη δυναμική του Άρη, θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, τονίζοντας πως άπαντες στο Λαύριο γνωρίζουν τη δυναμική των «κιτρινόμαυρων» ως ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ο 23χρονος γκαρντ: «Οι πανηγυρισμοί και η χαρά για τη νίκη στο Περιστέρι τελείωσαν το Σάββατο το βράδυ και το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στραμμένο μόνο στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ και ο μοναδικός στόχος που υπάρχει είναι η νίκη!

Έχουμε μπροστά μας ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι (με τον ΑΡΗ) που είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από μία σπουδαία νίκη απέναντι στο Περιστέρι που θα έχει μεγάλη αξία μόνο αν συνδυαστεί με νίκη επί του ΑΡΗ και του Μεσολογγίου (Σάββατο 12/12) αυτή την, πολύ κρίσιμη, εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας.

Ο κόσμος της ομάδας λείπει από τις κερκίδες, μάς λείπουν οι φωνές και ο ενθουσιασμός τους. Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε «κατάθεση ψυχής» στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη.

Γνωρίζουμε τη δυναμική της ομάδας του ΑΡΗ, είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και θα παλέψουμε για τη νίκη που θα δώσει «αέρα» στη ψυχολογία μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!».

Να σημειωθεί πως ο Μουράτος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Λαυρίου (15π.) στην πρόσφατη νίκη επί του Περιστερίου.

To Top