Μουράφσκι: “Θα τον αγαπήσει ο κόσμος γιατί δίνει τα πάντα στο γήπεδο”

Ο Ματσιέι Μουράφσκι σκιαγράφησε το αγωνιστικό πορτραίτο του Ροκ Έλσνερ που απέκτησε σήμερα ο Άρης, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος σαφέστατα θα βοηθήσει πολύ τους κίτρινους στη μεσαία γραμμή.

Ο πρώην παίκτης του Άρη σε δηλώσεις που έκανε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” τόνισε για τον Έλσνερ πως “πρόκειται για έναν καθαρόαιμο αμυντικό μέσο που αγωνίστηκε για δύο σεζόν με επιτυχία στη Σλασκ. Τον πρώτο χρόνο ήταν εξαιρετικός, ήταν μάλιστα αυτός που σκόραρε το γκολ που έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του στο παιχνίδι απέναντι στη Βίσλα. Φέτος, ξεκίνησε καλά και πραγματοποίησε καλό πρώτο γύρο αλλά στο δεύτερο γύρο είχε προβλήματα με τον προπονητή, που επέλεξε ξαφνικά να αλλάξει το σύστημα”.

Αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά στον τρόπο παιχνιδιού του Έλσνερ, ο Μουράφσκι τόνισε πως “διακρίνεται σαφέστατα για το πνεύμα μαχητή, έχει αρκετά καλό σουτ και αποτελεί διαρκή κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες στις στημένες φάσεις. Το μειονέκτημα του είναι πως είναι σχετικά αργός, όμως το υπερκαλύπτει, γνωρίζοντας ποδόσφαιρο και έχοντας καλή τεχνική κατάρτιση. Αν φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο θα αποτελέσει μια πολύ καλή καλή μεταγραφή και θα βοηθήσει τον Άρη. Θεωρώ ότι ο Άρης έκανε καλή κίνηση, όμως ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως πρόκειται για έναν αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, που δεν διακρίνεται για τα επιθετικά του χαρακτηριστικά. Θα βοηθήσει πολύ μόλις βρει τα πατήματα του και ο κόσμος θα τον αγαπήσει γιατί δίνει τα πάντα στο γήπεδο”.

 

To Top