ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουρίνιο: «Αυτή τη φορά δεν είχε… playstation»

Η σοβαρότητα δεν έλειψε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εύκολη εξόρμηση στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υπενθυμίζει τα όσα είχε πει μετά το ματς με τη Βασιλεία περί playstation από τους παίκτες του και να τους αναγνωρίζει πως δεν το επανέλαβαν… 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν σαν σίφουνας από τη Ρωσία με το τελικό 4-1 απέναντι στους Μοσχοβίτες, «χτυπώντας» ακατάπαυστα στο πρώτο ημίχρονο για να γίνουν όλα από νωρίς, πολύ εύκολα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που μετά το 3-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Βασιλεία είχε ενοχληθεί από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του και το παιχνίδι αλά… playstation λόγω της άνεσης του σκορ, παραδέχθηκε πως αυτή τη φορά δεν έκαναν το ίδιο και παρέμειναν σοβαροί, άσχετα από τη μικρή χαλάρωση την οποία επέτρεπε η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί…

Κάναμε τρομερό ξεκίνημα, τους αιφνιδιάσαμε και ο λόγος που η ΤΣΣΚΑ δεν εμφανίστηκε τόσο καλή όσο πραγματικά είναι, έχει αιτιολόγηση στη δική μας εικόνα από το πρώτο λεπτό.

Ο Λουκάκου έχει ήδη καταγράψει σημαντικές επιδόσεις και είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο ξέρει όλος ο κόσμος ότι μπορεί να προσφέρει πολλά γκολ. Έχει γύρω του παίκτες ποιότητας που τον βοηθούν. Πρέπει να παραδεχθώ ότι σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς. Είμαστε σχεδόν στο επίπεδο που θέλω να βρίσκεται η ομάδα. Δεν είχε… playstation σήμερα (σ.σ. χθες) αλλά ήταν φυσιολογικό να έρθει μια μικρή χαλαρότητα κάποια στιγμή».

Πηγή: england365.gr

To Top