Μουρίνιο: «Δεν θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το Conference League, αλλά να προχωρήσουμε στο Europa»

Άλλο στόχο έβαλε για φέτος ο Ζοσέ Μουρίνιο. Δεν θέλει να κατακτήσει πάλι το Conference League, αλλά να προχωρήσει στο Europa League. Να ανέβει δηλαδή ένα σκαλοπάτι.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα θέλησε να τονίσει τη σημασία του αποψινού αγώνα (3/11, 22:00) με τη Λουντογκόρετς, αποκαλύπτοντας πως οι φιλοδοξίες του συλλόγου είναι μεγαλύτερες φέτος.

«Έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε τους τρεις πόντους σε αντίθεση με εκείνους και αυτό είναι σημείο κλειδί επειδή είναι γρήγοροι και επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Για αυτό περιμένω έναν αντίπαλο που θα κλειστεί καλά για να εκμεταλλευτεί αυτές τις καταστάσεις. Δεν έχουμε τη φιλοδοξία να κατακτήσουμε ξανά το Conference League.

Θέλουμε προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση παρότι πηγαίνοντας στα play offs θα βρούμε ομάδες που θα ήθελαν να κατακτήσουν το Champions League και να μην υποβιβαστούν στο Europa», δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε:

«Σκεφτόμαστε μόνο την Λουντογκόρετς και έχουμε την υποχρέωση να πάρουμε τη νίκη. Το γήπεδο θα μας δώσει ώθηση και δεν είναι μικρό πράγμα ότι θα υπάρχει ξανά sold out, ίσως να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα όπως έγινε πέρυσι κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ και την Φίτεσε. Μπορούμε να πετύχουμε».

To Top