Μουρίνιο: “Η Ρόμα έπαιζε με την Φίτεσε, η Λάτσιο κάπνιζε τσιγάρα με τον Σάρι”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχάρη τους παίκτες της Ρόμα για το χαρακτήρα που έδειξαν κόντρα στην Φίτεσε και την πρόκριση στους 8 του Conference League και ταυτόχρονα έριξε τη σπόντα του για την Λάτσιο ενόψει του επικειμένου ντέρμπι της αιώνιας πόλης.

Η Φίτεσε δυσκόλεψε αφάνταστα την Ρόμα το βράδυ της Πέμπτης στο “Ολίμπικο” αφού σκόραρε πρώτη και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (νίκη με 1-0 για τους Ιταλούς στο Άρνεμ), ωστόσο οι τζαλορόσι κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος, με τον Τάμι Έιμπραχαμ να σκοράρει στο 90ο λεπτό από ασίστ του Κάρσντορπ και να γράφει το 1-1, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Το φινάλε του ματς βρήκε τον Ζοζέ Μουρίνιο να εξάρει το χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ενώ ταυτόχρονα φρόντισε να ζεστάνει ακόμα περισσότερο το κυριακάτικο Derby della Capitale, τονίζοντας πως την ώρα που η δική του ομάδα έπαιζε, η αντίπαλός της, Λάτσιο, ξεκουραζόταν, από τη στιγμή που δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

“Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, δεν παίξαμε για την ισοπαλία. Είχαμε λίγες ημέρες στη διάθεσή μας να δουλέψουμε για το ματς, όμως το προετοιμάσαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Η Φίτεσε έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και λυπάμαι για αυτούς αλλά έτσι είναι τα νοκ-άουτ παιχνίδια, ο ένας περνάει και ο άλλος πάει σπίτι του.

Αξίζαμε την πρόκριση από τη συνολική εμφάνιση και στα δύο ματς”, δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο για να προσθέσει με νόημα: “Είμαι ευχαριστημένος που περάσαμε στην επόμενη φάση αλλά δεν είμαι από το γεγονός ότι εμείς παίξαμε και η Λάτσιο σε αντίθεση με εμάς ήταν στο σπίτι.

Απόψε ο Σάρι είναι στο σπίτι και καπνίζει και εγώ θα πάω τώρα στο σπίτι μου για να ξεκουραστώ πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ντέρμπι”.

To Top