Μουρίνιο: «Η συμπεριφορά μου φέτος αξίζει βραβείο»!

Έκπληκτος με τον ίδιο του τον εαυτό είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υποστήριξε πως μετά τους χρόνιους… μπελάδες με την FA για τις «εκρήξεις» του κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, φέτος η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική και – γιατί όχι- αξίζει… βραβείο! 

Ο Πορτογάλος παραδέχτηκε ότι όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει πάνω στον τρόπο συμπεριφοράς του και τα αποτελέσματα- με εξαίρεση το ματς του Σεπτεμβρίου κόντρα στη Σαουθάμπτον- είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά! Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι μέχρι πρότινος το όνομά του ήταν… συχνό στις συνεδριάσεις της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας όπως και οι τιμωρίες!

«Νομίζω ότι θα μπορούσα κάλλιστα να πάρω το βραβείο του κορυφαίου- από άποψη συμπεριφοράς- προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ αυτής της σεζόν! Σοβαρολογώ… Υπάρχουν πολλά βραβεία- η καλύτερη εμφάνιση της εβδομάδα, ο καλύτερος προπονητής του μήνα κτλ- επομένως θεωρώ ότι θα πρέπει να δίνουν και ένα για τον άνθρωπο που έχει τέλεια συμπεριφορά στον πάγκο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε να αναλύει τη σκέψη του:

«Η ψήφος θα έπρεπε να δίδεται από τον τέταρτο διαιτητή. Είμαι σίγουρος ότι εάν φέτος γινόταν αυτό, εγώ θα κατακτούσα το βραβείο! Δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον τέταρτο διαιτητή, με εξαίρεση την αποβολή μου από το ματς ενάντια στη Σαουθάμπτον, όταν το ένα πόδι μου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο!

Σοβαρά σας το λέω… Κάνω προετοιμασία στον εαυτό μου και είμαι χαρούμενος για αυτό! Δεν πρόκειται να γίνω από… Bad One σε Perfect One, σε καμία περίπτωση, αλλά το προσπαθώ. Κάνω τις προσπάθειές μου και είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα έως τώρα»!

To Top