Μουρίνιο: “Θα είμαι ευτυχισμένος αν πάρουμε έναν αμυντικό τον Ιανουάριο”

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει παραπονεθεί ουκ ολίγες φορές για το “κοντό” ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, κάνοντας λόγο για ένα σοβαρό τροχοπέδη στην προσπάθεια της Ρόμα να διακριθεί σε πολλά μέτωπα.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τετάρτη ενόψει του αγώνα με την Σέριφ για το φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League ο Πορτογάλος ήταν πιο διαλλακτικός, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει η διοίκηση να προχωρήσει σε μεταγραφές και τονίζοντας πως αν αποκτηθεί ένας στόπερ τον Ιανουάριο, εκείνος θα είναι ευχαριστημένος.

“Οι μεταγραφές μας είναι πάντα συνδεδεμένες με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Το υπολογίζω, είμαι ο προπονητής. Είμαστε μαζί, δεν είναι πως εγώ θέλω ένα πράγμα, ο Τιάγκο ένα άλλο και οι ιδιοκτήτες κάτι άλλο. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα.Δεν ζηλεύω αλλά η Σίτι πλήρωσε 80 εκατομμύρια ευρώ για τον Φίλιπς και τον Ιανουάριο τον διώχνει και παίρνει έναν άλλο παίκτη. Εμείς είμαστε διαφορετική ιστορία. Θα ήθελα 1,2,3,4 παίκτες, όλοι προσπαθούμε να διορθώσουμε την ομάδα και να είμαστε πιο δυνατοί αλλά έχουμε δυσκολία να το κάνουμε”, τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, και πρόσθεσε με νόημα:

 

To Top