Μουρίνιο: «Ο Ντρογκμπά θα επιστρέψει στην Τσέλσι…»

Η αδυναμία του Ζοσέ Μουρίνιο στον Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι γνωστή. Από την πρώτη θητεία του εξάλλου στην Τσέλσι, ο Πορτογάλος δεν έχανε την ευκαιρία να τον αποθεώνει, λέγοντας «πως στην καλή του μέρα ο Ντρογκμπά είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Στην κακή του μέρα είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που ο «εκλεκτός» συνεχίζει να ερωτάται για το αν ο Ιβοριανός θα μπορούσε να επιστρέψει στην Τσέλσι. Όπως δεν είναι επίσης περίεργο που εμφανίζεται βέβαιος ότι -είτε ως παίκτης, είτε με οποιονδήποτε άλλο ρόλο- αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί.

«Είναι ακόμα ποδοσφαιριστής, είναι νικητής, απολαμβάνει το παιχνίδι και παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή πέρυσι εξαιτίας του (σ.σ. όταν η Γαλατασαράι παραλίγο ν’ αποκλείσει τη Ρεάλ στο Champions League).

Ας χαρεί 1-2 καλά χρόνια ποδοσφαίρου αλλά -ανεξάρτητα απ’ αυτό- είναι πολύ αγαπητός απ’ όλους στον σύλλογο και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Νομίζω ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Τσέλσι».

Κι όταν του ζητήθηκε να φανταστεί αν ο Ντρογκμπά θα μπορούσε να επιστρέψει ως προπονητής, ο Μουρίνιο δεν συνέχισε απλά την υπόκλιση στον πρώην αρχηγό του. Αλλά σχεδόν αυτοπαρουσιάστηκε… λίγος μπροστά του:

«Εγώ δεν είμαι κανένας, είμαι απλά ο κόουτς. Εκείνος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στην ιστορία της Τσέλσι; Ναι. Θα θυμούνται για πάντα τον Ντιντιέ οι οπαδοί, η διοίκηση, ο ιδιοκτήτης, οι πρώην συμπαίκτες του και τα παιδιά που μεγάλωσαν με εκείνον; Ναι. Είναι λογικό ο Ντιντιέ να βρεθεί ξανά στο μέλλον στην Τσέλσι; Νομίζω ναι. Το πώς δεν το γνωρίζω…» 

Πηγή: sport-fm.gr

To Top