Μουρίνιο, ο πιο γρήγορος… 100αρης της Ρεάλ!

Η Ρεάλ κέρδισε χθες 4-0 τη Σαραγόσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και… βοήθησε τον Ζοζέ Μουρίνιο να φτάσει τις 100 νίκες στον πάγκο της “βασίλισσας”, μόλις μετά από 133 αγώνες!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι από χθες ο πέμπτος προπονητής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης που συμπληρώνει 100 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Με τη νίκη επί της Σαραγόσα, ο Special One έφτασε την «κατοστάρα» και μπήκε στην εκλεκτή λίστα, όπου ήδη βρίσκονταν οι Μιγκέλ Μουνιόθ, Λουίς Μολόουνι, Λέο Μπεενάκερ και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Όμως ο Πορτογάλος έχει το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας από τους υπόλοιπους τέσσερις, αφού χρειάστηκε τα λιγότερα παιχνίδια για να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

Το χθεσινό ήταν το 133ο ματς του Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ, όπου βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Έχοντας πλέον 100 νίκες, αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό του Μόου φτάνει το εντυπωσιακό 75%. Σε αυτά τα 133 παιχνίδια, η Ρεάλ έχει φέρει 18 ισοπαλίες (14%) και έχει υποστεί μόλις 15 ήττες (11%). Στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος έχει δώσει 86 αγώνες, έχοντας 67 νίκες (78%), 11 ισοπαλίες και μόλις 8 ήττες. Αναλυτικά τα στατιστικά του Μουρίνιο στα 133 παιχνίδια του με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Πηγή: as.com, sport24.gr

 

To Top