Μουρίνιο: “Συγχαρητήρια στην Νάπολι, έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα”

Απομένει ένας ολόκληρος γύρος για το φινάλε της φετινής Serie A όμως για τον Ζοζέ Μουρίνιο η υπόθεση τίτλος έχει κριθεί, με τον προπονητή της Ρόμα να δίνει συγχαρητήρια στην Νάπολι για την κατάκτηση του σκουντέτο ενόψει του ματς των δύο ομάδων.

Τι και αν βρισκόμαστε ακόμα στου δρόμου τα μισά και μένουν άλλες 19 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής Serie A; Η Νάπολι απολαμβάνει διαφορά 12 πόντων από την 2η Μίλαν και 13 από Λάτσιο, Ίντερ και Γιουβέντους και σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο είναι ήδη… πρωταθλήτρια, με τον προπονητή της Ρόμα να δίνει μάλιστα δημοσίως συγχαρητήρια στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ενόψει του κυριακάτικου ραντεβού των δύο ομάδων.

“Θέλω να συγχαρώ την Νάπολι για το πρωτάθλημα, το έχουν κερδίσει δίκαια. Λίγο η έλλειψη σταθερότητας της Ίντερ και της Μίλαν, δεν βλέπω κάποια αντίπαλό της να μπορεί να κάνει 7-8 νίκες στην σειρά.

Το σκουντέτο είναι ήδη δικό τους, εμείς θα πάμε πάντως εκεί και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο (28/01), με τον special one να αναφέρεται επίσης στο θέμα που “καίει” την Ρόμα τα τελευταία 24ωρα και δεν είναι άλλο από την αξίωση του Νικολό Τζανιόλο να παραχωρηθεί πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

“Είναι εδώ και ένα μήνα που λέει ότι θέλει να φύγει αλλά δυστυχώς στο τέλος έχω δίκιο εγώ που λέω πως είναι ακόμα εδώ. Για μένα είναι απλό να πω ότι ο Νικολό δεν είναι στη διάθεση της ομάδας.

Εγώ εστιάζω στο επόμενο ματς και ως προπονητής κοιτάζω τους παίκτες που θέλουν να παλέψουν μαζί μου για αυτό το σύλλογο και αυτούς τους οπαδούς.

Ο Νικολό δεν είναι μέρος της αποστολής για το εκτός έδρας ματς με την Νάπολι”, ξεκαθάρισε ο Μουρίνιο, την ώρα που η Ρόμα έχει στα χέρια της μόνο την πρόταση της Μπόρνμουθ για την απόκτησή του μετά από την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς Μίλαν.

To Top