Μουρίνιο υπέρ Κασίγιας!

Έκπληξη προκαλεί η τοποθέτηση του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Yahoo Sports», όπου ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι υποστηρίζει τον Ίκερ Κασίγιας.

Ο Μουρίνιο ήταν εκείνος που είχε αφήσει για πρώτη φορά τον Κασίγιας στον πάγκο και είχε έρθει σε ρήξη μαζί του, στην τελευταία του σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών δεν ήταν οι καλύτερες, αλλά ο Πορτογάλος, μέσω του Yahoo Sports, όπου έχει ρόλο ποδοσφαιρικού πρεσβευτή, στήριξε τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ισπανίας μετά την κακή του εμφάνιση στον αγώνα με την Ολλανδία και είπε πως για κανένα λόγο δεν πρέπει να είναι στον πάγκο στον αγώνα με την Χιλή (18/6, 22:00).

 «Δε θα τον άφηνα στον πάγκο. Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ ειδική και εγώ τουλάχιστον δεν κάνω αλλαγές μετά από ένα κακό παιχνίδι. Μόνο μετά από μια δύσκολη περίοδο, που έχει γίνει σαφές ότι δεν είναι σταθερός. Έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ με την Εθνική ομάδα και την εμπιστοσύνη του προπονητή. Ένα κακό παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να γίνει μια αλλαγή», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου.
πηγή: sentragoal.gr
To Top