ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μουρατίδης: «Αυτά έγιναν με τον φίλαθλο, έκανα το αυτονόητο»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο Χριστόφορος Μουρατίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Βρισκόμουν δίπλα στον Απόστολο Μάντζιο, τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ήταν κάποιος άνθρωπος κάτω και κατευθείαν χωρίς να το καταλάβω βρέθηκε δίπλα. Έκανε ένας νεαρό ΚΑΡΠΑ, πήγα και εγώ, έκανα μία τεχνική που γνωρίζω, πήρε μία βαθιά ανάσα, εκείνη την στιγμή κατέφτασε το σταφ της ομάδας του Άρη στο μπάσκετ.

Εκείνη την στιγμή πέσαμε πάνω από το παιδί, ο γιατρός έδωσε της οδηγίες, ακούμε πάντα τον γιατρό. Κατευθείαν ήρθε και ο απινιδωτής. Φτιάξαμε τον παλμό και την αναπνοή του, τις αισθήσεις του δεν τις βρήκε εκείνη την ώρα, πήγε μετά στο νοσοκομείο. Προσωπικά έκανα το αυτονόητο, ότι θα έκανε οποιοσδήποτε.

Για την ψυχραιμία με την οποία έδρασε:

Οι γνώσεις και η ψυχραιμία είναι σημαντικά ζητήματα. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο με δύο ποδοσφαιριστές στην Σουηδία όπου έμενα.

Για το ότι ουσιαστικά ήταν θέμα «τύχης» που βρέθηκε τόσο κοντά:

Με πηγαίνει η καρδιά οπότε είμαι πάντα εκεί, είμαι Αρειανός από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, οπότε δεν θα έλεγα την παρουσία… τυχαία. Παρόλα αυτά δεν είχα κάποιον επίσημο ρόλο.

Για το ότι βρέθηκε μαζί με τον Άκη Μάντζιο:

Ήμουν μαζί του, είμαστε γνωστοί. Το χάρηκε πάρα πολύ, αλλά πιο πολύ το πανηγύρισε ο γιος του, ο οποίος έχει έρθει σε τρία ματς του Άρη και έχει πάρει τρεις νίκης.

Για το χειροκρότημα προς τον Άκη Μάντζιο:

Ο κόουτς πέρασε μία δύσκολη κατάσταση, όρμησε πάνω του, αλλά τα αποτελέσματα των δικαίωσαν. Μόλις μπήκε στο γήπεδο ο κόσμος σηκώθηκε και χτύπησε παλαμάκια, αυτοί είμαστε εμείς.

Για τον Σούντγκρεν:

Ο Σούντγκρεν είναι ένας πολύ καλός παίκτης, τον γνωρίζω από την Σουηδία. Την πρώτη σεζόν ήταν πάρα πολύ καταπονημένος και δεν μπορούσε να προσφέρει. Εκεί ορμήσανε όλοι στον Σούντγκρεν.

Για το αν έχει μιλήσει πρόσφατα με τον Σούντγκρεν:

Το παιδί είναι πάρα πολύ χαρούμενο, του μίλησα στον Βόλο. Χάρη στον Άρη κατάφερε να μπει στην Εθνική Σουηδίας που θα παλέψει για να φτάσει στο παγκόσμιο κύπελλο σε δύο παιχνίδια. Σίγουρα θέλει να μείνει.

To Top