Μουρατίδης: “Το πρόβλημα δεν ήταν σήμερα το θέμα του προπονητή, δουλεύουμε όπως με τον Αγγέλου”

Το θέμα προπονητή δεν ήταν σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Άρη, σύμφωνα με τον Παρασκευά Μουρατίδη. Ο τεχνικός των κίτρινων υποστήριξε πως η ομάδα δουλεύει όπως επί ημερών του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Μουρατίδης στάθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην απουσία των δυο σέντερ αλλά και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. «Ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στο σημερινό παιχνίδι και με τους τραυματισμούς αλλά και με την απουσία των φιλάθλων αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η απουσία των δύο σέντερ. Αρχικά το πρόβλημα το μεγάλο ήταν στην άμυνα, όπου δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι, και σε συνδυασμό με την έλλειψη κόσμου δώσαμε την ψυχολογία στον Κολοσσό, που πήρε κεφάλι στο σκορ και στη συνέχεια ακολουθούσαμε. Επίσης δεν μπορέσαμε να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές στο να βρούμε σουτ και να σκοράρουμε. Κάναμε αρκετά ελεύθερα σουτ όμως ήμασταν σε μία άσχημη βραδιά από άποψη ευστοχίας. Στο τέλος αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε έστω και για λίγο τον Σαρικόπουλο, μήπως δώσουμε μία ψυχολογική ανάταση στην ομάδα, μήπως και προσεγγίσει το αποτέλεσμα αλλά ούτε σε αυτό το σημείο βρήκαμε συγκεκριμένες λύσεις. Η νίκη του Κολοσσού ήταν πέρα για πέρα δίκαιη».

Σε ερώτηση για το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή είπε πως «δεν είναι δικό μου θέμα. Εγώ ήρθα στην ομάδα με ένα άλλο ρόλο. Μετά την αποχώρηση του κόουτς Αγγέλου σαν πιο έμπειρος στο χώρο της προπονητικής προσπάθησα να κάνω ότι μπορώ περισσότερο με την πολύ σημαντική βοήθεια του Σάββα Καμπερίδη αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του σημερινού παιχνιδιού έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα: «Εμείς όλοι ήμασταν στην ομάδα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό που δούλευε επί Αγγέλου, Δεν ήρθε κάποιος εξωτερικός να επηρεάσει την ομάδα».

To Top