Μουστακίδης: “Άρης με αυτοπεποίθηση, δεν έφτασε στο… ταβάνι του”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης βρέθηκε στην κερκίδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, χάρηκε την τρίτη νίκη και μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

-Για την ομάδα του Άρη:

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή χρειάζεται να βρει διάρκεια στο παιχνίδι του. Όταν θα σταθεροποιήσει το παιχνίδι του και την απόδοσή του θα είναι πιο επικίνδυνος και πιο ανταγωνιστικός. Μέχρι τώρα σε όλα τα ματς τα δεκάλεπτα τα καλά του είναι όλα συγκεκριμένα και στα 3 ματς. Σε εκείνα τα δεκάλεπτα σκοράρει. Και ο τρόπος με τον οποίο παίζει αλλά και το πλάνο που υπάρχει μέσα στο γήπεδο είναι όλα οργανωμένα από τον προπονητή. Αυτό που με χαροποιεί περισσότερο και μου αρέσει είναι ότι η ομάδα δεν έχει βιαστικό παιχνίδι ούτε νευρικό σε δύσκολα διαστήματα. Οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση και ξέρουν τι περιμένουν και τι μπορούν να κάνουν Ο Λεβαδειακός στο ματς ήταν πιο ανταγωνιστικός και πιο γρήγορος από τις προηγούμενες ομάδες και αυτό φάνηκε στο χορτάρι. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα τον αντιμετώπισε πολύ καλά. Στα καλά διαστήματα του αντιπάλου είχαμε την υπομονή να περάσουμε δυσκολίες. Η ομάδα δείχνει ότι είναι καλά διαβασμένη και μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά καλά πράγματα.

-Για την άποψη του πριν δει τον Άρη να ξεκινάει στους αγώνες φέτος:

Εγώ περίμενα λίγα. Παρακολουθούσα αυτά που έλεγαν οι παίκτες και τώρα περιμένω να ανεβάσουν οι παίκτες κλίμακα και ρυθμό. Εγώ δεν μιλάω με ενθουσιασμό, μιλάω μέσα από αυτά που βλέπω. Πάντα ήμουν αισιόδοξος, αλλά τώρα μου βγαίνει κάτι παραπάνω από αισιοδοξία γιατί βλέπω πράγματα που μπορεί να δώσει η ομάδα. Δεν έχει φτάσει ακόμη στο ταβάνι της στην απόδοση και σε αυτά που μπορεί να δώσει. Η επιστροφή έγινε με τον καλύτερο τρόπο και έτσι θα συνεχίσει.Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα μπούμε πολύ δυνατοί στη σειρά των μεγάλων ντέρμπι.

-Για το ρεκόρ που έσπασε ο Άρης στο ματς με τη Λιβαδειά όπως και ο Μπάμπης Μουστακίδης το 1989:

Δεν με νοιάζει καθόλου που μου κλέβουν τη δόξα. Μακάρι να σπάσει και άλλα ρεκόρ ο Άρης. Δόξα για μένα ήταν και μόνο που φορούσα τη φανέλα του Άρη. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε τίτλο και να παίξουμε πανευρωπαϊκά. Δυστυχώς δεν το πετύχαμε. Το ’89 είχαμε ένα πολύ καλό σερί. Είχαμε κερδίσει ΟΦΗ και Παναθηναϊκό με καλά σκορ. Εγώ δεν στέκομαι στα ρεκόρ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κόσμος να ξανακερδίσει την περηφάνια του για την ομάδα. Τώρα πλέον η ομάδα είναι δυνατή και την παραδέχονται ακόμη και οι γύρω ομάδες. Οι νίκες δεν είναι σαν φωτοβολίδες που τις κλέβεις από τον αντίπαλο . Αντίθετα έχουν γίνει πολλές προετοιμασίες για να έχουμε αυτές τις νίκες σήμερα. Είναι καιρός ο κόσμος του Άρη να γευτεί πράγματα γιατί τα στερήθηκε για πολλά χρόνια.

-Για το εάν ο Άρης μπορεί να μιλάει για στόχο κυπέλλου:

Ο πρώτος στόχος , ο πιο βατός για τον Άρη εδώ και χρόνια είναι το κύπελλο, γιατί είναι και πιο σύντομος ο δρόμος, και με τις κληρώσεις θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό. Εγώ θέλω να κοιτάει η ομάδα τι μπορεί να κάνει στο χορτάρι και όχι να κατηγορία τους εξωτερικούς παράγοντες. Πλέον πρέπει να κοιτάς πως θα παίξεις καλό ποδόσφαιρο και μετά όλα τα υπόλοιπα.

-Για τον αν ο Άρης με την ομάδα που δημιουργεί ,μπορεί να νικήσει και τον διαιτητή:

Αυτό το λένε πολλοί και το λέω και εγώ, αλλά δεν χρειάζεται. Ούτε να το δουλεύεις στο μυαλό σου χρειάζεται. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να νικήσει και τον διαιτητή. Καλό είναι να μην ασχολούμαστε με τέτοιες σκέψεις, γιατί έτσι σου χαλάει το μυαλό. Μόνο όταν γίνεται κάτι εξακολουθητικά θα απευθυνθούν οι υπεύθυνοι εκεί που πρέπει. Ο παίκτης πρέπει να είναι ανεπηρέαστος. Για τον Άρη πιστεύω ότι αν κρατηθούμε ψηλά για αρκετό διάστημα θα μπορούμε να ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο. Αν σταθεροποιηθεί ανάμεσα στους 3 που πάνε για πρωτάθλημα, τότε θα μπορεί να διεκδικήσει και αυτό που του αναλογεί.

To Top