Μουστακίδης: “Αλλαγή στη διοίκηση για να αλλάξει και το αγωνιστικό”

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης αναφέρθηκε στην εικόνα των κίτρινων την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την εικόνα του Άρη:

“Η εικόνα είναι απογοητευτική και η ομάδα παρουσιάζει αγωνιστική κάμψη. Η ομάδα δε μπορεί να κερδίσει μέσα στην έδρα της και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στη προσπάθεια που κάνει. Όλοι περιμένουν να γίνει κάτι διοικητικά για να έρθουν και παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Διοικητικό και αγωνιστικό είναι αλληλένδετα καθώς ένας αέρας αισιοδοξίας θα δώσει και άλλη ψυχολογία στους παίκτες.

Πλέον έχει χαθεί και η εμπιστοσύνη μεταξύ παικτών προπονητή και παικτών κόσμου. Πρέπει να υπάρξει αλλαγή καθώς άμα η κατάσταση συνεχιστεί έτσι δεν είναι ανατρέψιμη. Δε μπορούμε να κυνηγάμε θαύματα, θέλουμε διοικητική αλλαγή που θα δώσει πνοή και ενίσχυση στην ομάδα. Οι παίκτες που επωμίζονται το βάρος δεν έχουν την ικανότητα να το κουβαλήσουν”.

Για τα αμυντικά λάθη της ομάδας:

“Ο τρόπος που η ομάδα δέχεται γκολ είναι αστείος και αδικαιολόγητος. Όταν κάποια λάθη επαναλαμβάνονται και μάλιστα από παίκτες που έχουν κάποια ποιότητα αρχίζεις να βάζεις πράγματα στο μυαλό σου. Όταν οι στυλοβάτες της αμυντικής λειτουργίας γκρεμίζουν όλα τα θεμέλια που πας να στηριχτείς επικρατεί η απογοήτευση. Οι παίκτες που έχουν ποιότητα δεν δέχονται και δεν επιτρέπουν να εκτίθενται”.

To Top