ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουστακίδης: “Αρης και ΟΦΗ πάτησαν στο όνομα και τις φανέλες, αλλά ήταν… γυμνοί”

Ο Μπάμπης Μουστακίδης μίλησε στα ερτζιανά της Κρήτης σχετικά με το παιχνίδι ΟΦΗ-Άρης.

Aναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε τις φανέλες και των δυο ομάδων, στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Ότι και να γίνει, το παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για καμία ομάδα. Όσο και αν ο ΟΦΗ δείχνει να είναι εκτός στόχων, θα παίξει για τον κόσμο και στην υστεροφημία του αλλά και γιατί δεν είναι ομάδα που δίνει δικαίωμα. Σίγουρα, σε αυτά τα παιχνίδια μετράει περισσότερο το πόσο ψυχολογικά, θα είσαι έτοιμος, μέσα σε μια δύσκολη έδρα και έχοντας το βάρος της βαθμολογικής συγκομιδής. Είναι ένα παιχνίδι που θα θυμήσει παλιές εποχές όμως από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από πολλά διαφορετικά πράγματα».

Γιατί απέτυχαν ΟΦΗ, Άρης: «Σίγουρα, Άρης και ΟΦΗ έδειξαν ότι είχαν πολλά αγωνιστικά προβλήματα με αποτέλεσμα να κάνουν αρκετές μεταγραφές και τον Γενάρη. Όταν χρειάζεται να καλύψεις μια διαφορά, είναι δύσκολο να κυνηγάς και ειδικά όταν βλέπεις πως κερδίζουν. Όπως στρώνεις θα κοιμηθείς. Ίσως οι δύο ομάδες και θα μιλήσω περισσότερο για τον Άρη, πάτησαν στο όνομα και στις φανέλες. Γνωρίζουμε ότι το εξωαγωνιστικό κομμάτι, δυναμώνει το αγωνιστικό. Σίγουρα ήταν «γυμνοί» εκεί αλλά δεν οργανώθηκε και το αγωνιστικό κομμάτι τόσο σωστά».

Για το αν ο Άρης βρίσκεται εκτός στόχου της ανόδου: «Μπορεί το παιχνίδι στις Σέρρες να ήταν το τελευταίο που θα μπορούσε να ελπίζει ο Άρης, εφόσον το κέρδιζε. Σίγουρα, είχαν χαθεί πολλά πράγματα και πολύ νωρίτερα. Ήταν σχεδόν μόνιμα σε θέση κυνηγού και αυτό δημιουργούσε επιπλέον άγχος. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε τι θα γίνει στο Ηράκλειο όπου μόνο με νίκη ελπίζει αλλά και πάλι σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Λαμία – Απόλλωνας».

Για το τι πήγε λάθος στον ΟΦΗ: «Στον ΟΦΗ έκανε μεγάλη ζημιά η ήττα από την Λαμία και από εκεί και πέρα άλλαξαν πολλά πράγματα. Στην συνέχεια, η ομάδα άλλαξε με το Νίκο Παπαδόπουλο που τον πιστεύω πολύ και είναι ιδιαίτερα μεθοδικός. Αν παραμείνει και του χρόνου, τότε πιστεύω ότι θα κάνει αρκετά καλή δουλειά».

To Top