ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουστακίδης: «Θα κερδίσει με …αίμα την κατηγορία»

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη και την προσπάθεια του ν΄ ανέβει κατηγορία μίλησε ο βετεράνος άσος της ομάδας, Μπάμπης Μουστακίδης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:Για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη: «Πιστεύω ότι σ΄ έναν μαραθώνιο πρωταθλήματος λίγο πολύ κάποια πράγματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να προεξοφλήσεις με το όνομα και τη δυναμική σου ότι θα περνάς τρένο σε πολλά παιχνίδια. Μαθαίνεις από αυτές τις καταστάσεις και τις αντιμετωπίζεις».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα του Άρη: «Αυτό που φαίνεται είναι ότι η ομάδα δέχεται εύκολα, γκολ αλλά είναι αρκετές περιπτώσεις που κυνηγάει τον αντίπαλο και του δίνει το δικαίωμα να διεκδικεί το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Είναι ψυχολογικό το πρόβλημα. Το γεγονός ότι παίζουμε με μικρότερες ομάδες και δεν έρχεται το γκολ τότε βαραίνουν οι πλάτες των ποδοσφαιριστών. Καλά θα κάνουμε να ηρεμήσουμε και να μην κάνουμε μια εύκολη κριτική και να λέμε ότι θέλουν παίκτη εδώ και εκεί. Ν΄ αφήσουμε τον προπονητή και τους παίκτες να συνεχίσουν το σκοπό τους».

Για το εάν ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και νεαροί παίκτες, μπαρουτοκαπνισμένοι, που μπορεί να κάνουν άνετα τη δουλειά αλλά αυτό θα το αποφασίσουν οι ειδικοί που είναι στην ομάδα. Δεν κάνει καλό πάντα να φέρουμε ένα ξένο μόνο και μόνο για να κάνουμε μια μεταγραφή. Εάν το ψάξουν μπορεί να βρουν παιδιά μέσα στη Β εθνική που μπορούν να πλαισιώσουν την ομάδα και να την βοηθήσουν. Υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βοηθησουν και να κάνουν όνομα στον Άρη και για οικονομικούς λόγους ξεκάθαρα. Γιατί να πάρεις το χ Πορτογάλο και όχι ένα παίκτη που ξέρει το πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Δεν είναι πάντα ο ξένος η καλύτερη λύση και ειδικά όταν υπάρχουν περιορισμένη οικονομική ικανότητα».

Για το εάν ο Άρης θα καταφέρει να φέρει τα πράγματα στα μέτρα του και ν΄ ανέβει: «Σίγουρα δεν πρέπει να επαναπαυτεί. Ο Άρης θα κερδίσει την κατηγορία με αίμα αφού θα παιχτεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν πιστεύει κάποιος ότι το πρωτάθλημα θα είναι περίπατος βλέπει άλλο πρωτάθλημα. Πρέπει να συγκεντρωθούν όλοι και θα ήθελα να βλέπω τη δίψα και τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών και να μην μπουν στη διαδικασία να υποτιμούνται από άλλες ομάδες. Πρέπει να δίνουν απαντήσεις με την ποιότητα τους. Όταν επαναπαύεσαι μόνο στο όνομα από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα».

To Top