Μουστακίδης: “Και τώρα τα αποτελέσματα για τον στόχο της ανόδου”

Την άποψή του για το αγωνιστικό προφίλ που βγάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αρη, εξέφρασε ο Μπάμπης Μουστακίδης.

«Αλλάζουν το αγωνιστικό προφίλ και η ποιότητα με την ουσία της ομάδας οι νέες μεταγραφές. Το κυριότερο όμως είναι να αλλάξουν τα αποτελέσματα και να μην υπάρξει άλλη απώλεια βαθμών. Οσο πιο καλές προσθήκες έχεις τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πετύχεις. Δίνουν αισιοδοξία για τη συνέχεια. Το αρνητικό είναι ότι δεν είχαν χρόνο για να δουλέψουν με τους υπόλοιπους. Ευελπιστούμε ότι ο καθένας θα βάλει το δικό του ατομικό παιχνίδι μέχρι το χρόνο που θα χρειαστεί για να υπάρξει η απαραίτητη ομοιογένεια. Σαφώς όμως ο Αρης προσθέτει περισσότερη δύναμη και έχει πλέον και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις» είπε μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

 

Τι χρειάζεται όμως ο Αρης για να κάνει την απαραίτητη επανεκκίνηση σύμφωνα με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή των κιτρίνων; «Λάθη έγιναν πάρα πολλά για αυτό και ο Αρης βρίσκεται σε αυτό το σημείο και σε αυτές τις κατηγορίες. Το ίδιο συνέβη και τη φετινή χρονιά, στο ξεκίνημα με το σχεδιασμό. Προσπαθούμε μέχρι τώρα να βρούμε την άκρη του νήματος για να πατήσει σταθερά η ομάδα. Ο Αρης έχει αποκτήσει ηρεμία τώρα τελευταία ενώ ενισχύθηκε και αγωνιστικά. Αυτά όμως έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι για να είμαστε πιο σίγουροι για το αποτέλεσμα. Τώρα αυτό που περιμένουμε σε αυτό το χρονικό σημείο είναι μόνο τα αποτελέσματα. Προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου».

 

Τέλος, ο Μπάμπης Μουστακίδης ρωτήθηκε και για την παρουσία του Αλεξ Κάλας στη διοίκηση της ομάδας και το κατά πόσο πείστηκε από τα λεγόμενα του ομογενούς επιχειρηματία. «Τα λεγόμενα όλων τα ακούσαμε, αλλά αυτό που μετράει είναι οι πράξεις. Φαίνεται ότι πλέον βαδίζουμε με περισσότερα σταθερά βήματα και σιγουριά. Ευελπιστώ ότι όσα προαναγγέλθηκαν θα υλοποιηθούν. Θεωρώ όμως ότι τίποτα δεν θα έχουν αξία αν η ομάδα δεν βρεθεί σύντομα στην πρώτη θέση».

To Top