ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουστακίδης: “Ο Άρης πρέπει να πάρει νωρίς τα αποτελέσματα για να τον ακολουθούν…”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Μπάμπης Μουστακίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το αποτέλεσμα στην Καρδίτσα, για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ και τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το ξεκίνημα του Αρη: «Εκτός από το ματς με τον Αιγινιακό δεν είχα εικόνα, το άκουσα ραδιοφωνικά… Για μένα έχει σημασία ότι άρχισε πολύ νωρίς η γκρίνια και φαίνεται ότι δεν έκανε καλό η αποχή τόσο καιρό από τους επίσημους αγώνες. Ο Αρης πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λιγκ και ελπίζω να ήταν μια κακή παρένθεση».

Για το δύσκολο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Δεν θα είναι περίπατος για τον Αρη, και το είχα ξαναπεί. Είναι ένα πρωτάθλημα που σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνεις τι αξίζεις και αν δεν μπορεί να το δείξεις πρέπει να μάθεις να παίρνεις αποτελέσματα. Δεν περίμενα να σταματήσει τον Αρη μια ομάδα σαν την Αναγέννηση αλλά το θετικό ήταν ότι μετά το γκολ η ομάδα ανέβηκε και έδειξε πράγματα. Φυσικά όπως σας είπα και πριν φταίει και η αποχή από επίσημες υποχρεώσεις».

Για τις αδυναμίες του Αρη: «Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Είχε δύσκολες στιγμές στην άμυνα αλλά με την αποτελεσματικότητα του στην επίθεση μπόρεσε και ισοφάρισε. Το κυριότερο είναι να μην βρίσκεται πίσω στο σκορ και να πρέπει με το άγχος και την πίεση να κυνηγάει το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα στην Καρδίτσα δεν είναι καταστροφή αλλά σίγουρα προβληματίζει. Εμένα με προβληματίζουν πράγματα εκτός του αγωνιστικού και να μην επηρεάσουν την ομάδα. Συνήθως αν δεν υπάρχουν στεγανά στα αποδυτήρια τότε όλα αυτά βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Αναστόπουλο: «Σίγουρα το πρώτο πρόσταγμα το έχει ο προπονητής αλλά και οι παίκτες πρέπει να δείξουν διάθεση στα θέλω του προπονητή. Όταν μπαίνει ο εγωισμός στη μέση, τότε κανείς προπονητής δεν μπορεί να το διαχειριστεί και πρέπει να πάρει θέση η διοίκηση. Ο Αρης στα πρώτα 5-6 παιχνίδια να πάρει αποτελέσματα για να τον ακολουθούν και όχι να ακολουθάει γιατί αλλιώς θα αρχίσουν να βγαίνουν αρνητικά. Σε κάθε κακό αποτέλεσμα θα βγουν άσχημα πράγματα προς τα έξω και μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα. Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να παίρνεις επαγγελματικές νίκες, στα εντός μπορεί να παίξεις και λίγο για το θέαμα».

To Top