ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μουστακίδης : “Ο Αντρέι Ιβάν του Άρη! Βήμα-βήμα θα έρθει η βελτίωση της ομάδας”

Ο Μπάμπης Μουστακίδης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Τότσικα αθλητικό  X-Press στον flash 99,4.

Μίλησε για Άρη,Super league και πολλά άλλα ποδοσφαιρικά θέματα.

Αρχικά αναφέρθηκε στον εκλιπόντα Αντρέι Ιβάν άλλοτε ποδοσφαιριστή του Άρη και της Βίσλα. Είπε χαρακτηριστικά: “Ηταν ένας παίκτης που δεν δημιουργούσε ποτέ κάποιο θέμα στην ομάδα σε αντίθεση με άλλους ξένους, ήταν ένας ποδοσφαιριστής που είχε παίξει σε δυο μουντιάλ. Δεν σταματούσε να προσπαθεί για το παραπάνω. Μας βοηθούσε λέγοντας “απορώ γιατί αγοράζουν ξένους παίκτες ενώ υπάρχουν τόσο ταλαντούχοι Έλληνες”.

Ανέφερε τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κάποιος ξένος παίκτης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα για την περίπτωση του Αντρέι Ιβάν. ” Ήταν δύσκολο ένας παίκτης με τέτοιες παραστάσεις να έρθει να παίξει στα γήπεδα που υπήρχαν τότε “.

“Δύσκολες οι συνθήκες τότε παρόλα αυτά οι απαιτήσεις ήταν υψηλές. Δεν ήμασταν μόνο παίκτες, ήμασταν οπαδοί του Άρη και αυτό μας έδινε δύναμη” , είπε χαρακτηριστικά .

Για την πρώτη μεταγραφή του Άρη για τον Γενάρη τον Βλαντιμίρ Νταρίντα σχολίασε: ” Είναι ένας παίκτης έμπειρος και μόνο που είναι διεθνής εν ενεργεία αυτό σημαίνει πολλά. Θα δέσει με τον Ετέμπο στον χώρο του κέντρου”. Σίγουρα έγιναν λάθη αλλά δεν κερδίζεις κάτι όταν κοιτάς πίσω.

Σε ερώτηση για τα στόπερ του Άρη ανέφερε: ” Δεν γίνεται να υπάρχουν δυο κεντρικοί αμυντικοί και να παρακαλάμε να μην τραυματιστεί κάποιος. Άργησαν να γίνουν οι κινήσεις για να καλυφθούν αυτές οι θέσεις”.

Οι αλλαγές προπονητών ήταν το επόμενο θέμα για σχολιασμό: ” Θεωρώ ότι ήταν αναπόφευκτο το να έρθει ο Μπούργος. Πότε δεν φταίει μόνο ο ένας, όταν αποφασίζεις να κρατήσεις έναν προπονητή πρέπει να του δώσεις τα κατάληλα εφόδια. Λάθος του Καρυπίδη να να χρεώσει την ευθύνη στον προπονητή”.

Για τον Άλαν Πάρντιου είπε χαρακτηριστικά: ” Κάνει ακόμα πειράματα και αυτό δεν βοηθάει στο να πάρουμε βαθμούς, πρέπει να κατασταλάξει σε ένα σχήμα”.

Κλείνοντας με τον Μαντσίνι είπε: ” Δεν μπορείς να στηριχτείς σε έναν τέτοιο παίκτη, την μια εβδομάδα είναι στον Άρη την άλλη όχι”.

Ακούστε όλη την συνέντευξη :

To Top