Μουστακίδης: “Το ματς με την ΑΕΚ είναι η μισή χρονιά για τον Άρη”!

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη Μπάμπης Μουστακίδης παρακολούθησε το παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ (φόρεσε και τη φανέλα της Κρητικής ομάδας) και σχολίασε το αποτέλεσμα, αλλά και τη συνέχεια. Έστειλε το μήνυμα, ότι το ματς με την ΑΕΚ είναι η… μισή χρονιά για τον Άρη!

Διαβάστε τα πιο σημαντικά από τα όσα είπε στον Athletic Radio 104,2, ραδιοφωνικό σταθμό του Ηράκλειου:

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ο ΟΦΗ είχε περισσότερες ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας. Ο Άρης από την άλλη είχε ευκαιρίες στην αρχή και αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν λύνονται από την μια Κυριακή στην άλλη. Αυτό που θα κάνει θα είναι να κερδίζει μέσα στην έδρα του ώστε να μην κινδυνεύσει».

Για την υπόθεση της παραμονής: «Ο ΟΦΗ μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση και πιστεύω ότι βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τον Άρη. Διαθέτει έναν βαθμολογικό «αέρα» στον οποίο μπορεί να στηριχθεί και μέσα στην έδρα του μπορεί να πετύχει κάτι σημαντικό».

Για τον Άρη: «Αν σωθεί η φετινή χρονιά για τον Άρη, τότε θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τα επόμενα χρόνια που θα έχουν πάρει παραστάσεις. Ο Άρης έχει έναν δύσκολο δρόμο μπροστά του και την Κυριακή δίνει ένα ματς με την ΑΕΚ που είναι η μισή χρονιά για την ομάδα. Ο κόσμος δεν αφήνει μόνη την ομάδα και δίνει πάντα την δική του μάχη μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα διαθέτει αρκετά νέα παιδιά που προέρχονται από την Κ20 και σίγουρα δεν έχουν την εμπειρία για να διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση».

To Top