“Μου αρέσει η… αναγνωρισιμότητα και ο Άρης”!

‘Eνας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του -εξάλλου κέρδισε και το βραβείο Status, του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου- o Θανάσης Τσαλταμπάσης συνέντευξη που παραχώρησε δεν έκρυψε την συμπάθειά του για τον Άρη.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο cobrasports:

Από τη στιγμή που έγινες γνωστός, αντιμετώπισες ξαφνικές φιλίες και καλοθελητές;
Ναι, επίσης αρκετούς, αλλά τους δικαιολογώ, δεν τους κρατάω κακία, τους απομακρύνω όμως!

Θανάση, σ’ αρέσει η αναγνωρισιμότητα; Ή σε κουράζει;
Μ’ αρέσει πολύ, γιατί προέρχεται από τη δουλειά μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να είχα αναγνωρισιμότητα από κάτι άλλο. Αφού λοιπόν την έχω από αυτό που αγαπώ, μ’ αρέσει πολύ και την απολαμβάνω.

Ένιωσες ποτέ να χάνεις την εσωτερική ισορροπία σου από την υπερβολική προβολή;
Όχι, ποτέ. Έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον και έχω πάρει τέτοιες βάσεις που δεν μου τις κουνάει κανένας σεισμός-προβολή. Ξέρω να ξεχωρίζω και να βάζω τα πράματα στη θέση που τους αναλογεί και να μην υπερτιμάω η να υποτιμάω αντίστοιχα.


Με τη μοναξιά έχεις καμιά σχέση;
Είναι κι αυτή συχνή επισκέπτης μου! Αλλά έχω κι άλλους επισκέπτες οπότε αστών να άρχετε κι αυτή!

 

Ανήκεις στους κλασικούς άντρες, που θέλουν το χρόνο τους με την αντροπαρέα, το βρώμικο φαγητό και το ποδόσφαιρο;
Όχι ακριβώς. Μ’ αρέσει η σωστή διατροφή, μ’ αρέσει τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τα καλλιστεία, μ’ αρέσει να ρεμπελιάζω με τους φίλους μου, αλλά έχω και πολλές φίλες που επίσης περνάω ωραία. Οπότε είμαι κλασικός με πινελιές μοντέρνου!


Τι ομάδα είσαι; Φανατικός ή όχι;
Άρης. Καθόλου φανατικός, τα τελευταία χρόνια μάλιστα, δεν βλέπω καθόλου ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο μεγάλες διοργανώσεις που έχουν και λίγο ενδιαφέρον! Γιατί το ελληνικό… κλάφτα! (γέλια)

Τελειώνοντας, θέλω να μου πεις που βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό, αλλά και τι ετοιμάζεις;
Ξεκινάω γυρίσματα για ένα καινούριο σήριαλ του MEGA, «το σπίτι μου σπιτάκι μου» της Ρένας Ρίγα με την Καβογιάννη, τον Αθερίδη ως γονείς και τον Τότσικα κι εμένα τα παιδιά τους. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα -διαβάζοντας και τα σενάρια- θα ναι παραπάνω από καλό! Επίσης είμαι ήδη στα γυρίσματα για μια ταινία του Στράτου Μαρκίδη που θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα και το στόρι διαδραματίζεται στη Λάρισα. Όσο για θέατρο, είμαι σε συζητήσεις οπότε δεν είναι ακόμα κάτι ανακοινώσιμο!

Αν η ζωή σου είχε μία γεύση… ποια θα ήταν;
Γλυκοπικάντικη!

 

To Top