ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μοχανάντ Αλί: “Σημαντικός σταθμός ο Άρης στην καριέρα μου, ακολουθώ το όνειρό μου στην Ευρώπη”

Ο Μοχανάντ Αλί έκανε την πρώτη του δήλωση στο Ιράκ, μετά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο “Μιμί” στον Μαχέρ Χασάν του iraq.sports1 (το οποίο φιλοξενεί την παραπάνω φωτογραφία) αρχικά:

“Αφού ο ατζέντης μου έλαβε αρκετές προσφορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προχωρήσαμε στη μελέτη τους σε διάφορα επίπεδα προκειμένου να επιλέξω την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου” για να συμπληρώσει:

“Ορισμένες προσφορές δεν ανταποκρίνονταν στις προσωπικές μου φιλοδοξίες, καθώς προέρχονταν από ομάδες που απέχουν πολύ από το να αγωνίζονται στα ανταγωνιστικά ξένα πρωταθλήματα, οπότε δεν προτίμησα να μετακομίσω σε αυτές. Με όλο τον σεβασμό σε όλες τις προσφορές που έλαβα από τις ομάδες τις Αραβίας, αλλά η φιλοδοξία μου, όπως έχω δηλώσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, είναι να είμαι στην Ευρώπ”.

Σε ότι αφορά την επιλογή του να συμφωνήσει με τον Άρη είπε: “Η μετάβαση στην ελληνική ομάδα, τον Άρη Θεσσαλονίκης θα είναι για μια σεζόν, με την μορφή δανεισμού από την Ντουχάιλ, όπου θα είναι ένας σημαντικός σταθμός στην κατεύθυνση μου να αγωνιστώ στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την βοήθεια του Θεού”.

Καταλήγοντας τόνισε: “Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εμπειρίες από Ιρακινούς παίκτες σε ευρωπαϊκά γήπεδα που δεν ήταν επιτυχημένες, αλλά αυτό δεν θα αποθαρρύνει την αποφασιστικότητά μου να ακολουθήσω το όνειρό μου και να παρουσιάσω την θετική εικόνα ενός Ιρακινού επαγγελματία ποδοσφαιριστή”.

To Top