ΜΠΑΣΚΕΤ

Μοχλός πίεσης σε Γουλιέλμο, επιστολή για συνάντηση σχετικά με τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης

Προσωπική επιστολή στον Δημήτρη Γουλιέλμο είναι έτοιμοι να στείλουν οι επικεφαλής της ΚΑΕ Άρης, ζητώντας την παράδοση των μετοχών.

Από τις 9 Δεκεμβρίου του 2019, όταν και ανέλαβε η προσωρινή διοίκηση την ΚΑΕ, ο Δημήτρης Γουλιέλμος απέχει και οικονομικά από τον Άρη. Πριν δύο μήνες ο ΑΣ με ανακοίνωσή του ζήτησε την άμεση παραχώρηση των μετοχών σε εννέα φυσικά πρόσωπα, τα οποία όπως τονίζουν οι επικεφαλής της κίνησης αυτής έχουν βρεθεί.

Μέσα στην εβδομάδα, ενδεχομένως και αύριο, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ αναμένεται να αποστείλουν στον μεγαλομέτοχο επιστολή, ζητώντας του να επιστρέψει από την Αθήνα, όπου είναι η βάση του το τελευταίο διάστημα, στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ακόμα ένα μοχλό πίεσης προς τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος δεν είχε αντιδράσει επισήμως στην ανακοίνωση του ΑΣ στις αρχές Μαρτίου, ούτε είχε υπάρξει κάποια ουσιώδης επικοινωνία του ίδιου με μέλη του Ερασιτέχνη.

Οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να συναντηθούν μαζί του και να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τις μετοχές, από την στιγμή που ο ίδιος, ο οποίος παραμένει κάτοχος του 90% των μετοχών, δε συμμετέχει πλέον από κανένα πόστο.

To Top