ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μούρτος: “Ήταν μια πολύ όμορφη χρόνια, μας στεναχωρεί που δεν βγήκαμε τρίτοι”

Ο Σπύρος Μούρτος τόνισε ότι ο Άρης έπιασε ταβάνι φέτος, χαρακτήρισε πολύ όμορφη τη φετινή χρονιά και υπογράμμισε ότι υπάρχει στενοχώρια γιατί όλοι στην ομάδα ήθελαν πολύ να κατακτήσουν την τρίτη θέση.

Ο αρχηγός των κίτρινων δήλωσε αρχικά: “Το πρώτο παιχνίδι ήταν κομβικό. Προηγηθήκαμε με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων, πιστέψαμε στη νίκη και χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και στο τρίτο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από μας. Για μας το σημερινό παιχνίδι ήταν ‘τελικός’. Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε την τρίτη θέση, διψούσαμε γι’ αυτό. Θέλαμε να πολύ να πάμε σε πέμπτο παιχνίδι. Τα λάθη και η κούραση δεν μας το επέτρεψαν. Χάσαμε και τον Πάσαλιτς στα τελευταία λεπτά”.

Κάνοντας τον δικό του απολογισμό ανέφερε: “Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, ένα όμορφο ταξίδι. Κρατάμε τις φιλίες και την πολύ καλή παρέα που είχαμε φέτος στην ομάδα. Πιάσαμε ταβάνι. Ήταν μια χρονιά με χαρές και λύπες. Γνωρίσαμε μεγάλες ήττες, πετύχαμε πολύ μεγάλες νίκες. Κάναμε την υπέρβαση, φτάσαμε στο ταβάνι μας. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Η σειρά κρίθηκε στα ίσια”.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα επηρεάστηκε από την κούραση απαντώντας: “Υπήρχε πολύ μεγάλη σωματική κούραση. Στο τελευταίο δίλεπτο χτύπησε και ο Πάσαλιτς. Κάναμε κάποια λάθη, κάποιες λάθος πάσες. Η κούραση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο”.

Κατέληξε λέγοντας πως “δεν ξέρω αν ολοκληρώθηκε άδικα. Θέλαμε πολύ την τρίτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει παιδιά που την κατέκτησαν ξανά. Η τρίτη θέση είναι πολύ σημαντική θέση και υπάρχει στεναχώρια γιατί δεν την κατακτήσαμε”.

To Top