ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, αλλά υπάρχει πικρία”

Ο Σπύρος Μούρτος αναφέρθηκε στην πικρία που νιώθουν όλοι μέσα στον Άρη γιατί η ομάδα δεν πήρε την πρόκριση στους “16” του Γιούροκαπ.

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε: “Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι είχαμε αποκλειστεί, αλλά ήταν με σημασία για μας, για την υπερηφάνεια μας, επειδή όλοι ξέρετε πόσο άσχημα χάσαμε από την Αρμάνι στο Μιλάνο. Επίσης είναι ένα παιχνίδι που ξυπνούν οι αναμνήσεις του παρελθόντος. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ανοικτό παιχνίδι, με χαλαρές άμυνες. Είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και αυτό κάναμε. Φαίνεται αυτό από τους 12 και 9 πόντους που έβαλε η Αρμάνι στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Δώσαμε χαρά στον κόσμο, αν και αποκλειστήκαμε, με νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου”.

Ρωτήθηκε αν έχει στο μυαλό του αυτό το… κρίμα και απάντησε: “Υπάρχει πικρία, κάναμε κάποια λάθη σε τελευταία λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι είναι η ζωή, συνεχίζουμε… Αντικειμενικά ο στόχος ήταν να περάσουμε στον πρώτο γύρο, οριακά δεν περάσαμε. Πάντα υπάρχει ο εγωισμός. Δεν μπορώ να πω ότι είναι γεμάτη η ομάδα”.

To Top