ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μούρτος: “Είναι ημιτελικός και θα πρέπει να παίξουμε τον αντίπαλο στα ίσα!”

Ο Άρης και γνωρίζει και σέβεται την ποιότητα και τη δυναμική του Παναθηναϊκό, αλλά… μέχρι εκεί! Αύριο θα μπει στο ΟΑΚΑ για να κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις του ότι του αναλογεί από τον ημιτελικό κυπέλλου, όπως επεσήμανε ο Σπύρος Μούρτος.

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ένας ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Γνωρίζουμε την δυσκολία του παιχνιδιού και την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά μέχρι εκεί… Είναι ένα παιχνίδι και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι μας αναλογεί”.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κούραση δεδομένου του πιεσμένου αγωνιστικού προγράμματος, απάντησε: “Μια άλφα κόπωση είναι λογικό να υπάρχει, αλλά έτσι είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες φέτος. Υπάρχει λίγος χρόνος ξεκούρασης, όμως, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην ουσία δεν νιώθουμε κούραση γιατί είναι ένας ημιτελικός και πρέπει να παίξουμε τον αντίπαλο στα ίσα. Δεν είναι ένα διπλό πρωταθλήματος που θα κυνηγήσεις, είναι ένα παιχνίδι που δίνει μια θέση στον τελικό και σε μια τέτοια αναμέτρηση μπορούν να γίνουν όλα”.

To Top