ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Εικόνα που δεν αρμόζει στη δουλειά μας και δεν αξίζει στον κόσμο”

Ο Άρης καλείται να… εμφανιστεί και πάλι στο παρκέ ως κανονική ομάδα και ο Σπύρος Μούρτος, ως αρχηγός του Άρη υποστήριξε ότι η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην Πάτρα δεν αρμόζει ούτε στη δουλειά που γίνεται, ούτε στον κόσμο.

Ο Μούρτος αναφέρθηκε αρχικά στον αγώνα με τη Οστάνδη: “Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υποτιμούμε την Οστάνδη, γιατί έχει κερδίσει εκτός έδρας την Τέλεκομ Μπον κι εντός τη Ζιέλονα Γκόρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Εμείς είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά από ένα παιχνίδι που παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα, να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε τη βελγική ομάδα”.

Για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Πάτρα σχολίασε: “Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση στη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα. Ήταν μια εικόνα που δεν αρμόζει στην ομάδα και δεν αρμόζει στη δουλειά που κάνουμε όλοι μας, παίκτες και προπονητές. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη συγκυρία, όπως και το περιστατικό που συνέβη με τον Brent. Ήταν μια κακή συγκυρία πραγμάτων, στην οποία εμείς θα μείνουμε ενωμένοι και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Αν και δεν άξιζε αυτή η κακή εμφάνιση στον κόσμο, που αγαπά τόσο πολύ την ομάδα, τους καλούμε να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και δεν θα έχουμε τέτοια εικόνα από εδώ και πέρα”.

To Top