ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Περήφανος ο Λάσκαρης για την νίκη, δυνάμωσε την κίνηση διαμαρτυρίας”

Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε μετά τον αγώνα, τονίζοντας πως η νίκη του ΑΡΗ επί της ΑΕΚ ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την θέση της ομάδας.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ δύσκολη νίκη που πήρε, κάτω υπό αυτές τις συνθήκες. Κλειδί της νίκης πιστεύω ήταν που γυρίσαμε την άμυνά μας σε ζώνη, κάναμε τους αντιπάλους μας στατικούς και άστοχους και έτσι καταφέραμε να τους κερδίσουμε».

Για το πως αντέδρασαν όταν άκουσαν ότι δεν θα παίξουν οι Ουότερς και Ουάιτ: «Είναι δύσκολο, μας ήρθε ξαφνικό, αλλά έτσι είναι η ζωή, πρέπει να προχωρήσεις».

Για το γεγονός ότι στην σειρά των μικρών τελικών, οι ομάδες χάνουν τις μεγάλες διαφορές που παίρνουν: «Ίσως παίζει ρόλο η κόπωση σε αυτό».

Για την απόφαση του Νίκου Λάσκαρη να γίνει το ματς χωρίς κόσμο: «Ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, η διοίκηση διάλεξε να διαμαρτυρηθεί με αυτό τον τρόπο. Τους στηρίξαμε  σε αυτό. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση».

Αν ακουγόταν στο γήπεδο ο κόσμος που βρισκόταν απ’ έξω: «Ναι τους ακούγαμε. Σκοράραμε και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγαμε τα πανηγύρια».

Αν ο ΑΡΗΣ απέδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ: «Είναι λάθος πιστεύω αυτό και δεν θέλω να μιλήσω αυτή την στιγμή για κάτι τέτοιο».

Για το ρίσκο που πήρε ο ΑΡΗ παίζοντας ζώνη: «Κάποια σουτ ήταν ελεύθερα, αλλά με την ζώνη τους μπερδέψαμε. Μερικά σουτ δεν ήταν πολύ καλά μαρκαρισμένα και νομίζω ότι δεν ρισκάραμε και τόσο πολύ».

Τι τους είπε ο Νίκος Λάσκαρης στ’ αποδυτήρια: «Είναι περήφανος γι’ αυτή τη  νίκη, η οποία δυνάμωσε ακόμη περισσότερο όλη αυτή την  κίνηση διαμαρτυρίας».

To Top