Μούρτος: “Πιο έτοιμος από πέρυσι…”

Πιο έτοιμος σε σχέση με την περυσινή χρονιά δήλωσε ο Σπύρος Μούρτος που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη.  Ο γκαρντ των “κίτρινων” μίλησε για τη νέα σεζόν ενώ απέφυγε να οριοθετήσει στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: “Κατ` αρχάς να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία. Είμαστε σχετικά καινούρια ομάδας και, πλέον, ξεκινά η δουλειά. Μέρα με τη μέρα θα μπαίνουν και οι νέοι παίκτες και θα περιμένουμε και τον προπονητή, για να είμαστε πλήρεις”.

Για την παρουσία φέτος ξένων στο ρόστερ της ομάδας: “Είναι νωρίς να πούμε, από τώρα, κάτι. Στο γήπεδο θα φανούν τ` αποτελέσματα της ενίσχυσης με ξένους, αλλά απ` ό,τι φαίνεται πρόκειται για καλούς παίκτες. Βέβαια, τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο πώς, δηλαδή, θα “δέσουμε” και θα γίνουμε ομάδα”.

Για το ενδεχόμενο ο Πρίφτης να τον χρησιμοποιήσει στη θέση του σμολ φόργουορντ: “Εχω αγωνιστεί και παλαιότερα στη θέση αυτή, όταν παίζαμε με τρία γκαρντ. Από τώρα δε μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, είναι πολύ νωρίς”.

Για τον αν νιώθει πιο ώριμος και έτοιμος, σε σχέση με την περσινή σεζόν: “Νιώθω πιο έτοιμος σε σχέση με άλλες χρονιές, καθώς έχω στην πλάτη μου περισσότερη εμπειρία. Είμαι πιο έτοιμος και έμπειρος και μένει να το αποδείξω στο γήπεδο”.

To Top