Μούρτος στο PRESSARIS: “Ας μη λέμε μεγάλα λόγια, είναι αρχή ακόμα…”

Ο Άρης κρατά τη νίκη από το χθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά και συνεχίζει, στοχεύοντας σε μια ανάλογη συνέχεια με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας να βρίσκεται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος.

Τα μυαλά των παικτών της κιτρινόμαυρης ομάδας όχι μόνο δεν έχουν πάρει αέρα μετά το 4Χ4 αλλά παραμένουν προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στον επόμενο στόχο, όπως φανερώνουν και οι δηλώσεις του Σπύρου Μούρτου στο PRESSARIS.

Μιλώντας για τη χθεσινή αναμέτρηση ο γκαρντ των κίτρινων σχολίασε: “Κρατάμε τη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Στην τελευταία περίοδο χάσαμε τη διαφορά που πήραμε αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα και ήταν επόμενο ότι θα αντιδράσει. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για μας και συνεχίζουμε γιατί η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη”.

Ο Άρης είχε να επιδείξει μια εντυπωσιακή επιθετική πολυφωνία, στοιχείο που θα τον χαρακτηρίζει φέτος. “Είναι γεγονός ότι μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά μπορείς να πετύχεις κάτι. Νομίζω ότι το έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό φέτος και προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη σε κάθε παιχνίδι. Η ομοφωνία υπάρχει τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας”.

Ο 24χρονος παίκτης θεωρεί ότι ο Άρης δεν έχει αποδώσει ακόμη το 100% αυτού που μπορεί. “Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι έχεις φτάσεις στο πικ της απόδοσης σου. Ας μην λέμε μεγάλα λόγια είναι πολύ νωρίς ακόμη”.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας. “Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ακούγοντας αυτά που έχουν να μας πουν οι προπονητές μας και θα πάμε στην Αμαλιάδα για να κερδίσουμε τον Κόροιβο”, κατέληξε ο Μούρτος.

To Top