Ο Μούρτος σκέφτεται την ανανέωση, αλλά πρωτίστως τα… πλέι οφ!

Ο Σπύρος Μούρτος έχει ήδη δεχθεί μια πρώτη κρούση από τον Άρη για την ανανέωση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, είναι θετικός στην παραμονή του, όμως επικεντρώνεται κυρίως στους αγώνες της ομάδας και τα πλέι οφ.

Σε δηλώσεις που έκανε στα “Αθλητικά Νέα των Συντακτών” ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως “κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά το μυαλό μου είναι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και οτιδήποτε είναι να γίνει, θα γίνει μετά. Με τιμά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της διοίκησης με εμπιστεύθηκαν, συνεχίζουν να μου δείχνουν εμπιστοσύνη και ότι σκέφτονται την ανανέωση. Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό και είναι σίγουρα μία προσωπική δικαίωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επαναπαυθώ”.

Για τη συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα υπογράμμισε ότι “πηγαίνουμε προς τον στόχο μας, αλλά όλα θα φανούν στον τελευταίο αγώνα με τον Κολοσσό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είχαμε κάποιες πολύ καλές στιγμές, όπως η πρόκριση στον τελικό, αλλά είχαμε και κακές. Αν, όμως, όλα πάνε καλά το Σάββατο θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας”.

Για την εμφάνιση με τα Τρίκαλα και για τη θέση που θα καταλάβει ο Άρης στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος επισήμανε: “Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και δείξαμε ομαδικότητα. Ακόμη και οι ίδιοι δεν περιμέναμε να ξεφύγει τόσο το σκορ, γιατί δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα ήμασταν μετά από τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Απ’ ότι φάνηκε, όμως, μας βγήκε σε καλό. Αν βαθμολογικά έρθει η 5η θέση, θα είναι καλύτερα, λόγω μπόνους, ενώ μια σειρά αγώνων με τον ΠΑΟΚ θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για την πόλη και για τις ίδιες τις ομάδες. Βασικός μας στόχος είναι η 6η θέση και από εκεί και πέρα βλέπουμε”.

 

To Top