Μπάγεβιτς: «Απερίγραπτη η λύπη μου – Νιώθω σαν να μου κάρφωσαν ένα μαχαίρι»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από τους Κροάτες χούλιγκαν έξω από την «OPAP Arena».

Συγκλονισμένος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες συνεργούς τους. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα Sportske novosti για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας έξω από την «OPAP Arena» και χαρακτήρισε σωστή απόφαση την αναβολή του αγώνα.

«Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Ξέρω το μέρος, όπου συνέβη το θλιβερό γεγονός, υπάρχουν πάντα φίλοι της ΑΕΚ εκεί, ειδικά νεαρής ηλικίας γύρω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά από το γήπεδό του. Νιώθω λες και κάποιος μου κάρφωσε ένα μαχαίρι, είναι τρομερό», ανέφερε αρχικά ο Μπάγεβιτς και επισήμανε ότι η αναβολή του αγώνα ήταν μονόδρομος.

«Έπρεπε να αναβληθεί, καθώς κανένας δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια στο γήπεδο. Το παιχνίδι δεν θα τέλειωνε αν άρχιζε, η αναβολή ήταν η μόνη λύση. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, σε τέτοιες συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα.

Είναι μια μεγάλη σφαλιάρα στο ποδόσφαιρο. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Λυπάμαι απερίγραπτα για τον νεκρό, τους γονείς του. Η απόφαση της αναβολής είναι σωστή, η ανθρώπινη ζωή και η θλίψη όσων έχασαν τον αγαπημένο τους με τέτοιο τρομερό τρόπο, πρέπει να γίνει σεβαστή», συμπλήρωσε.

To Top