Μπάγερν για Μανέ: “Αβάσιμες οι κατηγορίες για ρατσισμό απ’ τον εκπρόσωπο του Σενεγαλέζου”

Ο Σαντιό Μανέ δεν ταίριαξε στην Μπάγερν και έτσι συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Νασρ. “Φωτιά” άναψαν οι δηλώσεις του ατζέντη του, Μπακαρί Σισέ, στο RMC, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε ο ποδοσφαιριστής του με τον Λιρόι Σανέ.

Ο Σισέ μέσα στις άκρες κατηγόρησε την Μπάγερν για ρατσιστική στάση δηλώνοντας: “Εάν το χρώμα του Σάντιο Μανέ πείραξε τον Σανέ, επίσης πείραξε τους διοικούντες την Μπάγερν. Δεν κατάλαβαν γιατί θα έπρεπε να πληρώσουν αυτά τα χρήματα για εκείνον” ανέφερε συγκεκριμένα.

Η Μπάγερν πήρε θέση για τα γεγονότα και με τοποθέτησή της υποστήριξε: “Ολοκληρώσαμε το συμβόλαιό μας με τον Σάντιο Μανέ με κοινή απόφαση. Οι κατηγορίες για ρατσισμό, όπως δημιουργήθηκαν από τον εκπρόσωπο του Μανέ είναι αβάσιμες. Ο Τόμας Τούχελ ποτέ δεν είπε στον Σαντιό Μανέ ότι δεν μπορεί να παίξει μαζί του. Η Μπάγερν εκτίμησε τον Μανέ και ως πρόσωπο και ως ποδοσφαιριστή.

Δυστυχώς οι κοινοί μας στόχοι, οι οποίοι τέθηκαν όταν υπογράψαμε, δεν ικανοποιήθηκαν. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στον Σαντιό όλα τα καλύτερα και επιτυχία στη νέα του ομάδα”.

 

To Top