Μπάγερν μεταγραφές: Θέλει τον Ντε Τομάς ως αντικαταστάτη του Λεβαντόβσκι

Την περίπτωση του Ραούλ ντε Τομάς εξετάζει η Μπάγερν Μονάχου για την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην κορυφή της επίθεσής της ψάχνει η Μπάγερν και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ενδιαφέρεται για τον Ραούλ ντε Τομάς.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι με διαφορά ο ηγέτης της Εσπανιόλ και για αυτό το λόγο η καταλανική ομάδα τον έχει δέσει με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Ντε Τομάς είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο φόρεσε μόλις μία φορά τη φανέλα της πρώτης ομάδας για 14 λεπτά. Τη διετία 2017-19 δόθηκε δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία σε 66 αγώνες πέτυχε 38 γκολ και είχε πέντε ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2019 η Μπενφίκα πλήρωσε 20 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της, όμως εκεί δεν κατάφερε να λάμψει μετρώντας 17 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ. Έτσι, την αμέσως επόμενη σεζόν η Εσπανιόλ έσπευσε να τον κάνει δικό της.

Σε αυτά τα δύο χρόνια ο Ντε Τομάς έχει αποκαταστήσει τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και σε 89 συμμετοχές έχει 45 γκολ και έξι ασίστ.

Η Εσπανιόλ είναι δεδομένο ότι δεν θα ήθελε να πουλήσει τον καλύτερο επιθετικό της ωστόσο με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ δύσκολα θα έλεγε όχι.

To Top