Μπάγερν Μονάχου: Απειλεί με μποϊκοτάζ την εθνική Γερμανίας

Η κόντρα με τις εκατέρωθεν δηλώσεις Τερ Στέγκεν – Νόιερ, φαίνεται πως παίρνει διαστάσεις, αφού ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες απειλεί την εθνική Γερμανίας με μποϊκοτάζ.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της εθνικής Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου, μετά τις δηλώσεις του Τερ Στέγκεν για αδικία εις βάρος του από την Ομοσπονδία και τον παραγκωνισμό του εξαιτίας του Μάνουελ Νόιερ. Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα προ ημερών είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα, με τον ποδοσφαιριστή των Βαυαρών να απαντά με την σειρά του.

Σειρά πήραν οι δηλώσεις του προέδρου της Μπάγερν Ούλι Χένες αλλά και του Νίκο Κόβατς, που θεώρησαν πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών, υπερασπίζοντας τον Νόιερ.

Η υπόθεση όμως φαίνεται πως δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο πρόεδρος των Βαυαρών με νέες δηλώσεις του, απειλεί με κυρώσεις την Εθνική Γερμανίας σε περίπτωση που ο Νόιερ χάσει την θέση του κάτω από τα γκολποστ της “Νάσιοναλμανσαφτ”.

Δεν θα ανεχτούμε μία τέτοια κίνηση. Εάν υπάρξει αλλαγή τερματοφύλακα, τότε θα σταματήσουμε να δίνουμε τους παίκτες μας στην Εθνική Γερμανίας“.

Αυτά ήταν τα λόγια 67χρονου προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, που πάει την κόντρα σε άλλο επίπεδο, αφού έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Ομοσπονδία.

Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο κακό θα κάνει στην Εθνική Γερμανίας, που ψάχνει να βρει τα πατήματα της, με το κλίμα να είναι τεταμένο και τον Γιόακιμ Λεβ να παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες.

To Top