Μπάγερν Μονάχου: Σε Drive-in στο αεροδρόμιο ο ημιτελικός με την Άιντραχτ!

Η μόδα των Drive-in αρχίζει να ανθίζει πλέον και στο ποδόσφαιρο, όπως αποδείχθηκε στο ντέρμπι Μπορούσια Ντόρτμουντ – Σάλκε, αλλά και σε διάφορα παιχνίδια που έγιναν σε Αυστρία, Τσεχία και Δανία.

Η Μπάγερν Μονάχου ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και δίνει την δυνατότητα σε φιλάθλους της να δουν τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τετάρτη 10/6, 21:45), μέσα από το αυτοκίνητό τους και σε κινηματογραφική οθόνη που θα είναι τοποθετημένη σε χώρο εκθέσεων της Audi (εκ των βασικών χορηγών της Μπάγερν) δίπλα στο αεροδρόμιο της βαυαρικής πρωτεύουσας.

Το «Audi Urban Cinema», όπως ονομάστηκε, έχει χωρητικότητα για 140 αυτοκίνητα και το κάθε εισιτήριο κοστίζει δέκα ευρώ και πωλείται μόνο online, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Το event θα παρουσιάσει ο εκφωνητής της «Allianz Arena» Στέφαν Λέμαν μαζί με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αργεντινό Μαρτίν Ντεμιτσέλις και κάθε αυτοκίνητο (μάξιμουμ τέσσερις φίλαθλοι ανά όχημα) θα πάρει ως δώρο ένα πακέτο με μια μπύρα χωρίς οινόπνευμα, έναν χυμό και ένα ποπκόρν, αν και οι φίλαθλοι δικαιούνται να φέρουν μαζί τους ότι και αν θέλουν.

To Top